Life

Horoscop rune luna mai 2023. Mihai Voropchievici îi pune pe Raci și Lei pe gânduri!

Horoscop rune pentru luna mai 2023: Mihai Voropchievici aduce previziunile pentru cea de-a 5-a lună a acestui an! Ce îi așteaptă pe Raci?
24.04.2023 | 14:15
Horoscop rune luna mai 2023 Mihai Voropchievici ii pune pe Raci si Lei pe ganduri
Horoscop rune luna mai 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTRO-FANATIK/ pixabay.com. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune luna mai 2023: Maestrul Mihai Voropchievici realizează previziunile momentului, în exclusivitate pentru FANATIK! Cum arată luna lui Florar pentru fiecare semn zodiacal?

Horoscop rune luna mai 2023, realizat de Mihai Voropchievici

Mai vine cu multe semnificații și multe lucruri bune. Luna are valoarea 5, dar anul acesta, fiind an 7 numerologic, valoarea este 12. 12 înseamnă 3. Cu alte cuvinte, luna mai va fi o lună de zbenguială.

ADVERTISEMENT

O lună mai ușoară, mai ușor de dus, cu tot felul de lucruri plăcute, cu călătorii multe, prietenii, relații, cunoștințe. O lună în care veți fi tentați să umblați cam des la portofel. Atât 3 cât și 5 sunt costisitoare din punct de vedere numerologic.

Pentru Berbec, luna mai este simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă apare pentru nativii de foc. Berbecii, care sunt deschizători de drumuri, vor să simtă iubirea pe propria piele. Vor trata luna cu multă generozitate, fiind în permanență în căutarea de nou.

ADVERTISEMENT

În schimb, Taurii, în luna mai, vor avea parte de lucruri extraordinar de bune. Ei, care sunt conservatori, greu de urnit, greu de a aduce schimbări în viața lor, primesc un sfat interesant. E un sfat care le-a mai fost oferit de rună: să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase în urmă toate necazurile și să iasă din conservatorismul lor, din starea de a nu acționa.

Gemenii au o lună de dispute

Gemenii au o lună furtunoasă. E o lună pe care trebuie să o țină în forță. Sunt pe bătălii furtunoase. Toată lumea trebuie să se conformeze cerințelor lor, dacă nu… se iscă uraganul. Vor susține dispute cu cei din jur. Nu va fi prea bine pentru ei, pentru că vor obosi. Vor primi și reversul medaliei. Să rămână calmi pe tot parcursul lunii, căci doar așa totul se va aranja.

ADVERTISEMENT

Racii vor să facă multe călătorii. Nu prea sunt ei plimbăreți, mai ales primăvara, dar luna mai vine cu multă alergătură. E posibil să vină perioade în care au nevoie să se mai mute cu treabă pentru o zi, două, trei sau apar contracte care îi obligă să călătorească zilnic.

Leii trebuie să aibă forță, putere și tărie. Sunt rezistenți, pentru că luna le aduce tot felul de provocări sufletești, dar și ca sănătate. Cu alte cuvinte, au o lună în care trebuie să strângă un pic din dinți, să depășească obstacolele.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor să plece de acasă sau din serviciu. Sunt pe punctul de a se muta de undeva. Au două opțiuni primordiale: ori schimbă jobul, ori domiciliul. Sunt în măsură să acționeze favorabil într-o problemă care îi preocupă. Doar ce decid ele se va întâmpla, indiferent de părerile altora.

Horoscop rune mai 2023: Scorpionii primesc daruri

Nativii din zodia Balanță trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore pe parcursul lunii mai. Sunt multe Balanțe care au nevoie și de astfel de schimbări în viața lor, fie că sunt tineri sau de vârste mijlocii.

Scorpionii au o lună interesantă. Dacă toată lumea ar primi cadouri, precum ei, și-ar face un magazin. Cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Darurile sunt binevenite oricând, nu doar de sărbători.

Săgetătorii vor da lovitura în luna mai. Se va produce un  salt calitativ rapid în existența lor. Cei mai puternici care câștigă pe toate planurile vor primi de toate. Bifează succes după succes la fiecare capitol al vieții lor.

Peștii, abonați la Wunjo!

Capricornii primesc și ei vești bune, dar la fel de bine pot primi cadouri-surpriză, dar și sume de bani importante. Sunt multe recompense care vin pentru truditorii zodiacului.

Vărsătorii au în luna mai parte de multe mesaje. Vin din diferite direcții, de la persoane diferite, de la instituții distincte. Doar unul din aceste mesaje va fi extraordinar pentru ei, așa că trebuie să fie pregătiți să-l recepționeze.

Peștii s-au cam abonat la Wunjo. Runa norocoasă e pentru ei în luna mai 2023. În luna lui Florar, câștigă pe toate planurile. Să fie siguri că toate lucrurile bune sunt de partea lor. Sunt, de departe, cei mai norocoși din zodiac.

Alte previziuni la fel de interesante, realizate de maestrul runelor, Mihai Voropchievici, găsiți pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT