Life

Horoscop rune luna septembrie 2023. Mihai Voropchievici știe zodia care dă lovitura toamna asta!

Horoscop rune luna septembrie 2023. Mihai Voropchievici oferă cele mai tari predicții ale momentului! O zodie dă lovitura!
30.08.2023 | 12:26
Horoscop rune luna septembrie 2023 Mihai Voropchievici stie zodia care da lovitura toamna asta
Horoscop rune luna septembrie 2023. Mihai Voropchievici face previziunile. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune luna septembrie 2023: Mihai Voropchievici face cele mai tari previziuni pentru a noua lună a anului. Ce se întâmplă cu fiecare zodie?

Horoscop rune luna septembrie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici

Berbecul are o lună în care primește vești bune. S-ar putea să primească niște cadouri surpriză sau sume de bani importante. Cu alte cuvinte, luna septembrie vine cu cadouri neașteptate ori cu sume importante de bani. Așadar, nativul de foc nu are de ce să se plângă.

ADVERTISEMENT

Horoscop luna septembrie 2023. Taurii vor da lovitura în luna septembrie. Se va produce un salt calitativ rapid în existența lor. Pentru ei, este o lună nemaipomenti de benefică, în care lucrurile se îndreaptă exact acolo unde ei își doresc, în conformitate cu felul în care au acționat în primele opt luni.

Gemenii au o lună de protecție. Luna septembrie va fi pentru ei o lună în care se vor simți în siguranță. Runa îi va proteja de toate forțele malefice din Univers, la fel și de ochii răi, gurile rele, dar și de așa-zișii prieteni care nu au cuvinte plăcute pentru ei.

ADVERTISEMENT

Racii au parte de o suită de schimbări majore

Racii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore pe parcursul lunii septembrie, poate chiar de la începutul lunii. Schimbările sunt benefice întotdeauna și ele vin să ne antameze viitorul.

Horoscop rune luna septembrie 2023. Leul are o lună în care e tentat să susțină o mică bătălie. El e mereu mai colțos, mai țâfnos. Runa îl asigură că dacă își păstrează calmul și va fi în cote de liniște nu are de ce să se îngrijoreze. Acea mică bătălie poate fi anulată, nu e musai să o susțină.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt sfătuite în luna septembrie, luna lor, să dea la o parte toate grijile legate de trecut. Cu alte cuvinte, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o lună extraordinar de bună, mult mai bună față de august 2023.

Balanțele au parte de simbolul dragostei, mai ales cei fără obligații sau care sunt singuri. E o dragoste nouă, pasionantă. Pentru Balanțele cuplate, trebuie să știe că își reînnoiesc jurămintele, iar dragostea e la cote ridicate. Am văzut și Balanța, să trecem la următoarea zodie, Scorpionul!

ADVERTISEMENT

Scorpionul are o lună cu atenționare. Rste cazul să abordeze altfel toate problemele. Cu alte cuvinte, să schimbe tactica. Acolo unde au fost prea buni, prea iertători, ar trebui să nu mai fie așa îngăduitori.

Vărsătorii dau lovitura!

Săgetătorul se înconjoară de necunoscut, de mister. Devine mai puțin comunicativ. Se învăluie într-o aură de mister, iar sfatul este că trebuie suportate mofturile și poftele acestui nativ de foc.

Horoscop rune luna septembrie 2023. Capricornii au o lună în care, în sfârșit, găsesc răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă. În luna septembrie, truditorii au o șansă mare, o posibilitate unică să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Dacă au fost divergențe, le pot rezolva prin cale amiabilă, printr-un dialog cu toată lumea, nu individual!

Vărsătorii au parte de Wunjo, cea mai bună rună. Ei vor câștiga pe toate planurile. Cât despre Pești, sunt sfătuiți să își facă bagajele. Au o lună de călătorii, de plimbări, de deplasări. Pentru alte previziuni realizate de Mihai Voropchievici, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT