Life

Horoscop rune Voropchievici pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022. Ce schimbări apar în viața zodiilor

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Renumitul numerolog a anunțat ce schimbări apar în viața zodiilor în săptămâna ce urmează. Se anunță multe provocări și situații imprevizibile.
22.01.2022 | 20:44
Horoscop rune Voropchievici pentru saptamana 2430 ianuarie 2022 Ce schimbari apar in viata zodiilor
ADVERTISEMENT

Ultima săptămână din ianuarie 2022 se anunță una plină de suspans. Numerologul Mihai Voropchievici a anunțat cum vor fi ultimele zile din prima lună a noului an.

Zodiile sunt puse în fața unor noi provocări și situații care le vor determina să facă o schimbare în viața lor. Toți nativii încep să acționeze în folosul lor.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Cum va fi ultima săptămâna din ianuarie 2022

Berbec

Va afla un adevăr care îi va schimba viața. Poate fi o veste benefică sau mai puțin benefică pentru acest nativ, a precizat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Taur

Taurul va întâlni o dragoste nouă. Așadar, reușite pentru acești nativi în plan sentimental.

Gemeni

Gemenii sunt pe punctul de a-și schimba serviciul.

Rac

Racii vor începe o viață nouă. Pe toate planurile vor fi schimbări.

Leu

Leii vor repeta o greșeală. Nu și-au învățat o anumită lecție.

Fecioară

Fecioarele vor învăța și ele ceva nou, dar dintr-o greșeală.

Balanță

Balanțele se vor confrunta și ele cu o situație din care vor învăța o lecție.

Scorpion

Scorpionii vor primi un mesaj frumos.

Săgetător

Vești bune pentru Săgetători. Vor avea parte de cadouri, suprize, bani, anunță astrele.

Capricorn

Capricornii vor primi un cadou. Astfel, fiți cu ochii în patru.

Vărsător

Vărsătorii vor găsi o rezolvare a unei probleme, mai transmite Mihai Voropchievici.

Pești

Peștii vor trebui să stea acasă, pentru că vor primi vești importante legate de anumite situații, împrejurări.

ADVERTISEMENT

Cifrele de destin care o vor duce bine în 2022

În 2022, cifrele de destin cărora le va merge bine sunt 3, 9 și 6. Cei ce s-au născut în aceste date sunt sfătuiți să nu-și riște destinul.

”Cifrele de destin pare o vor duce foarte bine în anul 2022. Persoanele cu cifra de destin 3 au protecție divină. 3 și 9, pentru că și 9 este un 6 întors, au o dorință aprigă de neprevăzut, dar și de a face bani în afara țării.

ADVERTISEMENT

Le propun să nu riște. Cei care au cifre pare de destin să nu plece din țară pentru bani, pentru că nu vor face nimic”, a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Cei ce se află în cifrele de destin 1,3, 5, 7 și 9 se vor confrunta cu dificultăți. Le va fi greu să ia decizii și să acționeze corespunzător în plan sentimental.

ADVERTISEMENT

”În schimb, cei care au cifrele 1, 3, 5, 7, 9, intră puțin în contradicție cu tot ce înseamnă vibrația lui 6. Adică, unul care este învățat să dea ordine pe raport de dragoste i se cam taie aplombul.

Sunt cumva puși în imposibilitatea de a lua dezicii. Sunt individualiști și egoiști. Cuplurile fericite vor fi cele care vor combina o cifră de destin pară cu una impară”, a mai precizat Mihai Voropchievici.

Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai renumiți numerologi din țară. Multe dintre cele spuse de el se adeveresc și a devenit, de-a lungul timpului, o personalitate cu credibilitate în domeniu.

Maestrul și-a dedicat o bună parte din viață, studiind cifrele și semnele magice pentru fiecare nativ al horoscopului, în parte.

El a studiat astrologie, cartomanție, numerologie, artele divinatorii și chiromanție. Ba chiar a publicat și o carte, intitulată ”Numerele, zodiile și sănătatea”.

ADVERTISEMENT