Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Ce aduce săptămâna 12-18 iulie 2021 pentru Berbeci, Lei și Pești

Horoscop rune Mihai Voropchievici: află ce îți aduce săptămâna cuprinsă între 12 și 18 iulie 2021.
10.07.2021 | 20:47
Horoscop rune Mihai Voropchievici Ce aduce saptamana 1218 iulie 2021 pentru Berbeci Lei si Pesti
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici vine cu vești extraordinare pentru foarte multe semne zodiacale. Săptămâna cuprinsă între 12 și 18 iulie va fi una plină de evenimente.

Berbecii sunt pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Vor căuta cea mai benefică opțiune. Vor acționa favorabil.

ADVERTISEMENT

Taurii au o perioadă în care le trebuie forță și tărie. Trebuie să îndure, căci și ei i-au chinuit pe ceilalți. Astrele îi încurajează să fie puternici.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 12-18 iulie 2021

Gemenii își vor găsi rezolvarea la problemele care îi frământă. Întrunesc un consiliu de familie pentru a rezolva altfel problemele.

ADVERTISEMENT

Racii au vești bune și cadouri. Vor primi tot felul de surprize de unde nici nu se așteapăt. Mulți Raci primesc, de asemenea, sume de bani importante.

Leii au parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele li se vor îndeplini. Totul decurge excelent în viața lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să aibă puțină răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Dacă nu se grăbesc, vor avea numai de câștigat. Ce e al lor este pus deoparte, așa că trebuie să se liniștească.

Balanțele îi supără pe toți, dar nu pățesc nimeni. Au o rună de protecție. Tot ce fac va fi în favoarea lor, indiferent de cine ce ar spune în această săptămână.

ADVERTISEMENT

Scorpionii susțin o bătălie importantă

Scorpionii vor fi puși pe o bătălie importantă. Trebuie să fie calmi și să nu fie îngrijorați căci vor avea de câștigat oricum.

Săgetătorii au un mesaj dublu. Trebuie să se relaxeze, iar grijile vizavi de o rudă sau cineva apropuat sunt false. Trebuie să iasă din gândurile negre.

Capricornii primesc mesaje. Au o săptămână plină de comunicare. Vin tot felul de informații la ei.

Vărsătorii își fac bagajele pentru că pornesc într-o călătorie. Poate fi o călătorie mai lungă sau mai scurtă. Se vor simți extraordinar în excursie și chiar o meritau din plin.

Peștii sunt în așteptarea unei schimbări foarte importante. Pentru ei s-a mai anunțat asta, dar iată că nu au făcut tot ce trebuia. Lucrurile trebuie privite cu alți ochi. Se pot schimba multe paradigme.

Previziunile maestrului Mihai Voropchievici au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

 

ADVERTISEMENT