News

Horoscop rune Mihai Voropchievici luna iunie 2019. Ce se întâmplă cu Fecioarele și Capricornii

01.06.2019 | 20:20
Horoscop rune Mihai Voropchievici luna iunie 2019 Ce se intampla cu Fecioarele si Capricornii

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru luna iunie 2019 și are vești importante pentru majoritatea semnelor zodiacale, în special pentru Fecioare și Capricorni. Vine o perioadă fructuoasă, plină de surprize importante mai ales din punct de vedere sentimental, dar și profesional. Iată previziunile maestrului Voropchievici!

Horoscop rune Mihai Voropchievici luna iunie 2019

Berbecii dau lovitura și primesc vești bune, bani, cadouri și sume de bani importante. Trebuie să fie foarte atenți la toate lucrurile care se petrec în jurul lor chiar dacă le va merge extraordinar de bine.

Taurii au și ei o lună extrem de bună. Îl dețin pe Wunjo. Sunt, de departe, cei mai avantajați dintre toate semnele zodiacale în luna iunie a lui 2019.

Gemenii au o lună în care trebuie să schimbe tactica, abordările problemelor. Nu mai funcționează aceleași tactici, aceleași metode prin care își desfășoară activitatea.

Fecioarele vor pune prețul pe dialog. Sursa foto: Antena 3

Racilor li se testează forța în luna iunie

Racilor li se testează forța, tăria, puterea. E ceva mai multă muncă. Nu au o lună deloc ușoară și trebuie să fie și ei foarte atenți la ce decizii iau, să fie puternici.

Leii au o lună de uragan, de taifun. Sunt bătălii și super-bătălii. Leii se vor implica, așadar, în tot felul de confruntări din care e musai să iasă bătăioși.

Fecioarele au o lună de întruniri, de stat la discuție, de rezolvat probleme, dar cu dialog, chiar și pe cele de acasă. La serviciu se rezolvă cu colectivul.

Balanțele trebuie să își facă bagajele. Se mută undeva. Au în orizont o călătorie. Scorpionii în luna iunie dau lovitura și se produce un salt rapid și calitativ în existența lor.

Pentru Săgetători se anunță multe mesaje. Umblă creanga pe undeva, dar țin legătura cu toți. Capricornii sunt sfătuiți să nu forțeze mâna norocului, să aibă răbdare, căci toate vor veni la timpul lor.

Vărsătorii intră pe grațiile forței divine și totul se va întâmpla numai cu ajutorul Divinității. Peștii au o pojghiță de gheață foarte subțire și trebuie să fie prudenți în manifestări.