Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021. Atenționări pentru mai multe zodii

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021. Ce ne așteaptă în acest interval
09.10.2021 | 20:56
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 1117 octombrie 2021 Atentionari pentru mai multe zodii
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021 Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a precizat cum va fi săptămâna următoare pentru toate cele 12 zodii. Trebuie să ne așteptăm la multe schimbări, dintre care unele foarte importante.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021

Berbec

Berbecii sunt pregătiți pentru o viață nouă, pe toate planurile, iar ei vor renaște din multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Taur

Te poți muta din casă sau chiar la un alt loc de muncă. Taurii vor fi foarte eficienți și sunt interesați să rezolve acest aspect, cel al jobului nou sau al locuinței, a transmis Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Gemeni

Te poate aștepta un uragan în această săptămână. Ai un surplus de energie și nu știi cum să îl dozezi. Gemenii trebuie să aibă grijă la certuri. Te așteaptă o victorie, dar trebui să renunți la discuțiile aprinse.

ADVERTISEMENT

Rac

Foarte multă comunicare pentru Raci, chiar mai mult decât ar trebui. Unul dintre aceste mesaje va fi foarte important, așa că trebuie să fii atent la el.

Leu

Leii sunt pe o ață subțire și trebuie să fie foarte prudenți. Trebuie să ai grijă la accidente, mai ales în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Trebuie să ai o viziune nouă asupra problemelor tale, încearcă să vezi lucrurile din altă perspectivă. Abordează altfel situațiile din viața ta.

Balanță

Balanțele vor afla un adevăr foarte important, care poate chiar să le marcheze existența. Poate fi ceva de bine, dar sunt șanse mari să fie o veste care o să îți dea viața peste cap.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nerăbdare pentru Scorpioni, dar trebuie să o dozezi și să iei fiecare zi cu ceea ce aduce ea, rând pe rând. Răbdare, așadar, pentru că te așteaptă lucruri plăcute.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie lăsați în pace. Sunt foarte misterioși și chiar au o perioadă în care apelează la forța divină pentru a reuși să își rezolve problemele.

Capricorn

Trebuie să te relaxezi și să nu mai fii atât de îngrijorat de starea de sănătate a rudelor tale, fiindcă ele sunt bine! Ai motive de bucurie.

Vărsător

Aventuri pentru Vărsători, mai ales în ceea ce privește planul amoros, anunță horoscopul runelor. Ești în căutarea unei iubiri noi.

Pești

Vești bune pentru cei din zodia Pești. Ai noroc la bani și o persoană dragă ție îți va trimite un cadou minunat.

ADVERTISEMENT