Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 18 – 24 octombrie. Zodia care primește protecție divină în aceste zile

Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru fiecare zodie, în săptămâna 18 - 24 octombrie 2021.
16.10.2021 | 20:37
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 18  24 octombrie Zodia care primeste protectie divina in aceste zile
ADVERTISEMENT

Așa cum ne-a obișnuit, numerologul Mihai Voropchievici a oferit detalii despre ce au pregătit runele pentru fiecare zodie în următoarea săptămână.

Berbec

Berbecii să își pregătească bagaje, deoarece astrele le anunță o călătorie. Fiți pregătiți sufletește pentru aceste zile.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativul Taur dă lovitura și se petrece un salt calitativ rapid în viața sa. Se anunță o săptămână excelentă pentru voi.

Gemeni

Gemenii intră într-o necunoscută. Urmează o săptămână în care nimeni nu știe de unde să vă apuce. Veți evita să aveți contact cu prea mulți oameni.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii din Rac au o săptămână de protecție divină totală. După multe încercări, primiți ajutor pentru a ieși din toate problemele pe care le-ați avut.

Leu

Leii ar trebui să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Trebuie să fiți pregătiți pentru aceste noi beneficii din viața voastră.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele sunt cu adevărat binecuvântate, deoarece sunt protejate de Vunjo în această săptămână, pentru prima dată în foarte multă vreme. Veți câștiga pe toate planurile, dar renunțați la scepticism.

Rune Mihai Voropchievici: 18 – 24 octombrie 2021

Balanță

Balanțele au o săptămână de foc în următoarele zile, ar putea apărea o dragoste nouă, pasională, în special în cazul celor tineri.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii din Scorpion, contrar celorlalte zodii, sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Modul de comunicare, felul vostru mai repezit de a rezolva lucrurile vă poate strica aranjamentele.

Săgetător

Veți primi un mesaj, trebuie să fiți pregătiți să îl recepționați. Fiți foarte atenți la tot ceea ce înseamnă comunicare în aceste zile și citiți printre rânduri.

Capricorn

Nativii Capricorn trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și mobiliza poziția. Trebuie să arătați că sunteți cei care puteți să faceți tot ce vă propuneți.

Vărsător

Vărsătorul nu și-a făcut temele în ultimele săptămâni, iar acum runa le spune să abordeze cu totul altfel problemele care sunt importante. Schimbați tactica în zilele care vin.

Pești

Aveți de gând să faceți o mutare, fie că e vorba de locuință sau de locul de muncă. Sunteți într-o căutare care s-ar putea rezolva în viitorul apropiat, fiind foarte oportuniști.

ADVERTISEMENT