Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 20-26 septembrie 2021. Semne bune pentru multe zodii

Mihai Voropchievici a prezentat runele pentru săptămâna 19-25 septembrie 2021. Celebrul numerolog anunță o perioadă foarte bună.
18.09.2021 | 20:46
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 2026 septembrie 2021 Semne bune pentru multe zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici au fost emise în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, în urmă cu puțină vreme.

Potrivit acestuia, următoarele șapte zile sunt benefice pentru majoritatea semnelor zodiacale. Află și tu care sunt evenimentele marcante.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 19-25 septembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Săptămâna următoare primește protecție divină, dovadă că s-ar putea să-și ia lumea-n cap. S-ar putea să mai facă și unele prostii.

Taur

Fii pregătit pentru o schimbare importantă, stai pe acasă. Cât de curând lucrurile se vor modifica radical în existența ta.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Stai pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Se pare că ai fost mult prea slobod la gură și ai deranjat pe cineva. Nu mai fă aceeași greșeală.

Rac

Sunt 7 zile de liniște, este învăluit în mister. Nu știe nimeni ce are și îi trebuie câteva momente de respiro, de reculegere.

ADVERTISEMENT

Leu

Încercări, săptămâni mai grele în trecut, dar nu ai abandonat. E momentul să-ți consolidezi poziția acasă, la muncă și în societate.

Fecioară

Iese la iveală un adevăr important, care îți schimbă sau îți marchează viața. Se anunță o săptămână și cu marcaje și cu modificări.

ADVERTISEMENT

Balanță

Lasă deoparte grijile și problemele și pregătește-te pentru o perioadă următoare mult mai bună. Runele anunță și bani.

Scorpion

Necazurile pe care le-au avut celelalte zodii s-au mutat săptămâna asta la tine. Îți trebuie forță, tărie și putere să nu cedezi.

Săgetător

Este una dintre zodii care intră în linie de dragoste. Săptămâna următoare aduce o dragoste nouă, pasionantă, fierbinte.

Capricorn

Se anunță o suită de schimbări majore într-un viitor apropiat. Trebuie să te pregătești pentru tot ce te așteaptă perioada ce vine.

Vărsător

Vești bune, cadouri surpriză sau o sumă de bani importantă. Runele transmit că, în sfârșit, ai dat lovitura în tot și toate.

Pești

Se anunță o certitudine. Există cineva care se gândește la tine și care îți poate face un cadou. Dragostea este pe primul loc.

ADVERTISEMENT