Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Vești foarte bune pentru Berbeci

Horoscop Mihai Voropchievici pentru intervalul 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Ce primesc cele 12 semne zodiacale de la rune.
26.11.2022 | 20:05
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 28 noiembrie  4 decembrie 2022 Vesti foarte bune pentru Berbeci
Horoscop Mihai Voropchievici pentru intervalul 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Ce primesc cele 12 zodii de la rune. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Vești foarte bune pentru Berbeci. Renumitul numerolog a explicat în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, ce se întâmplă în perioada următoare.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru intervalul 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Ce primesc cele 12 zodii de la rune

Berbec

Cei născuți sub acest semn zodiacal au parte de fertilitate și lucruri bune în următoarele 7 zile. Visele se împlinesc în curând.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești pus pe ceartă, deși ai o atenționare în acest sens. Se anunță o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat.

Gemeni

Găsești răspunsul la întrebările care te frământă. Le găsești datorită unui consiliu de familie sau într-o conferință. Spui tot ce te macină.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești pregătit să începi o viață nouă. Se anunță un soi de revigorare sau renaștere în toate planurile și toate disponibilitățile: fizice și psihice.

Leu

O săptămână de protecție divină. Ești luat sub aripa protectoare a lui Dumnezeu, indiferent de prostiile pe care le faci.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești un sfat genial de la rune în perioada următoare. E momentul să ai răbdare și să nu forțezi mâna norocului.

Balanță

Ar fi bine să stai acasă în așteptarea unei schimbări majore. Aceasta va apărea cât de curând, fii pregătit pentru ea.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Sunt schimbări de domiciliu sau de carieră. Acționezi extraordinar în problema care te preocupă. Se anunță efecte benefice scontate.

ADVERTISEMENT

Săgetător

E posibil să fii implicat într-o bătălie furtunoasă, va fi o dispută aprinsă. E important să rămâi calm, totul se aranjează în final.

Capricorn

Apar schimbări masive, dar și simbolul iubirii, începutul unei noi relații amoroase. Tot ce faci este la maximum, la cote înalte.

Vărsător

Descoperi un adevăr important, care are un marcaj puternic sau aduce schimbări. Bumerangul e plecat spre tine săptămâna următoare.

Pești

Următoarele zile aduc o viață bună, cu numeroase călătorii: la mare sau la munte. Vești bune, cadouri surpriză sau sume de bani majore.