Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022. Leul are chef de scandal

Horoscopul runelor, transmis de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022. Ce vești a adus faimosul numerolog?
03.12.2022 | 19:19
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 511 decembrie 2022 Leul are chef de scandal
Mihai Voropchievici, noi informații despre rune. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici  a transmis un nou horoscop al runelor, valabil pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022. Iată ce îi așteaptă pe nativi.

Horoscopul runelor. Ce vești aduce Mihai Voropchievici pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022

Dragostea va pluti în aer pentru Pești, iar Leii au chef de scandal, sunt o parte dintre predicții. Află din rândurile următoare ce se întâmplă și cu semnul tău zodiacal.

ADVERTISEMENT

Berbec

Timp frumos pentru  Berbeci. Acești nativi își fac bagajele pentru o vacanță memorabilă. Locul unde vor pleca va fi unul cuprins de magie.

Taur

Taurul are parte de o perioadă prielnică. Fertilitate și belșug se anunță pentru ei, mai ales în plan financiar. Visele urmează să se îndeplinească în scurt timp, a mai transmis Mihai Voropchievici, potrivit antena3.ro

ADVERTISEMENT

Gemeni

O săptămână plină de surprize pentru Gemeni. Vor primi multe cadouri din partea celor dragi și se vor simți foarte bine, în special iubiți.

Rac

Racii vor afla un adevăr foarte important, care își va pune amprenta asupra lor. Unii vor fi afectați, iar alții îl vor percepe precum o schimbare

ADVERTISEMENT

Leu

Perioadă mai agitată pentru Lei. Acești nativi vor avea chef de ceartă și scandal, dar în cele din urmă, spre finalul, perioadei se vor liniști, iar lucrurile se vor poziționa în favoarea lor.

Fecioară

Și Fecioarele vor fi ușor puse pe scandal. Au chef de o mică bătălie cu o anumită persoană care îi va enerva. Din altercație, acești nativi vor ieși biruitoare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele vor rămâne acasă și vor nu vor mai dori să iasă din casă, pentru a se bucura de o vacanță sau o plimbare în aer liber. Își doresc o schimbare, pentru care au nevoie de o discuție cu propria persoană.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii vor să facă și ei o schimbare în viață. Și-au propus să aibă un nou loc de muncă și o nouă locuință. Visurile li se vor îndeplini.

Săgetător

Săgetătorii se vor simți împliniți. Vor reuși pe toate planurile.

Capricorn

Capricornii primesc un sfat. Trebuie să schimbe tactica în interacțiunea cu cei din jur, dacă vor să aibă parte de înțelegere, empatie.

Vărsător

Vărsătorii fac un pas pentru o schimbare benefică în viața lor.

Pești

Dragostea va pluti în aer pentru Pești. Simbolul dragostei îi va urmări și le va purta pe culmi ale fericirii și iubirii. Urmează o relație palpitantă.