Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zilele norocoase și ghinioniste pentru zodii până la finalul anului 2023

Horoscop rune Mihai Voropchievici: află care sunt zilele norocoase și cele ghinioniste până la sfârșitul lunii aprilie și al anului 2023!
11.04.2023 | 08:30
Horoscop rune Mihai Voropchievici Zilele norocoase si ghinioniste pentru zodii pana la finalul anului 2023
Horoscop rune Mihai Voropchievici: zile norocoase și zile cu ghinion în aprilie 2023. Foto: ASTRO-FANATIK/ Pixabay.com/ Freepik. Montaj FANATIK.RO
ADVERTISEMENT

Horoscop rune, realizat de Mihai Voropchievici. Descoperă care sunt zilele norocoase și zilele cu ghinion pentru fiecare zodie până la finalul lunii aprilie 2023. Aceste zile sunt valabile pentru tot restul anului!

Horoscop rune Mihai Voropchievici: zilele norocoase și ghinioniste în luna aprilie, dar și pentru tot restul anului

Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici, vine cu previziuni în exclusivitate pentru zodii. În perioada care vine, vor fi destul de multe zile în care vom avea parte de belșug, de un noroc ieșit din comun, dar și de ghinioane.

ADVERTISEMENT

Pentru că suntem în preajma sărbătorilor pascale, e bine să știm ce încărcătură au zilele din perioada imediat următoare. Maestrul runelor ne propune să fim extrem de atenți la zilele care nu sunt tocmai faste, asta ca să evităm să luăm decizii majore ori să renunțăm la anumite întâlniri.

Zilele faste sunt 1, 3, 7, 9, 10, 12, 16, 17, 20, 21, 22, 27 și 28. Acestea se aplică, în general, și pentru luna aprilie 2023. Zilele cu ghinion sunt mai puține la număr, dar trebuie să ținem cont de ele: 2, 5, 11, 13, 15, 18 și 30.

ADVERTISEMENT

Cum se spune din Antichitate, romanii iubeau foarte mult zilele impare. Zilele impare păreau a fi cele mai benefice. Multe reușite pot apărea în zilele impare, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne ghidăm după asta.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Berbecii trebuie să fie mai răbdători

Cum este, în continuare, luna aprilie 2023 pentru fiecare zodie? Ei bine, Berbecii sunt nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare în perioada care vine, chiar dacă sunt și zile de sărbătoare. Pentru ei, aprilie este o lună destul de agitată, care vine cu zile grele mai ales pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Taurii joacă o carte pe care rar au mai jucat-o: cea a misterului. Vor să fie mai enigmatici, să tacă și să facă, să tragă doar pentru ei fără a bate prea mult toba pe seama acțiunilor lor.

Gemenii au parte de producerea unui salt calitativ uriaș în existența lor până la sfârșitul lunii aprilie 2023. Dau de noroc acolo unde nu se așteaptă. Nativii de aer se numără printre favoriții astrelor!

ADVERTISEMENT

Racii, pe de altă parte, vor continua luna aprilie în tensiunea care a venit să le marcheze existența încă din prima zi. Pot susține niște bătălii până pe 30 aprilie, căci e nevoie să își clarifice o serie de lucruri.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Leii să lase la o parte grijile

Leii trebuie să dea la o parte toate grijile pe care și le fac în legătură cu starea de sănătate a unui apropiat. Astrele îi anunță că oamenii pentru care își fac griji sunt în afara oricărui pericol.

Fecioarele au nevoie de mai multe discuții sincere cu persoanele dragi sufletului lor. Doar așa pot rezolva anumite probleme, pot depăși anumite obstacole. Sfaturile rudelor sau ale prietenilor îi pot scoate din impas.

Balanțele își consolidează poziția în societate sau la locul de muncă. Dau dovadă de hărnicie și ambiție cum rar s-a mai văzut. Pentru acești nativi, luna va continua cu lucruri frumoase.

În toată luna, Scorpionii sunt norocoșii zodiacului european! Întrucât au runa numită Wunjo, pentru ei se anunță o serie de succese. În sfârșit, mulți dintre nativii de apă își văd visele împlinite.

Vărsătorii merg pe nisipuri mișcătoare până la sfârșitul lui aprilie 2023

Săgetătorii au o primăvară marcată de schimbări pe mai toate planurile. Aprilie este luna în care ei au foarte multe de câștigat. Se bucură de un succes teribil!

Capricornii primesc același sfat pe care astrele îl oferă Leilor! Și anume, aceștia trebuie să lase la o parte absolut toate grijile, toate frământările, căci viața le-a pregătit numai lucruri bune.

Vărsătorii trebuie să fie mai atenți la tot ceea ce fac în continuare, până la sfârșitul lunii aprilie. Aceștia se află pe nisipuri mișcătoare și orice pas greșit le poate dăuna.

Peștii trebuie să schimbe complet tactica în felul în care abordează anumite probleme care îi frământă. Acolo unde au fost prea îngăduitori, e bine să fie mai duri. Unde au fost prea duri, e bine să fie mai înțelegători. Previziunile lui Mihai Voropchievici pot fi urmărite și pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

ADVERTISEMENT