Life

Horoscop rune pentru a doua jumătate a lui martie 2023. Mihai Voropchievici, surpriză pentru Berbeci

Horoscop rune pentru restul lunii martie 2023: Mihai Voropchievici vine cu o veste colosală pentru Berbeci. Sunt protejate de astre!
13.03.2023 | 09:30
Horoscop rune pentru a doua jumatate a lui martie 2023 Mihai Voropchievici surpriza pentru Berbeci
Horoscop rune pentru luna martie 2023, marca Mihai Voropchievici. Foto: ASTRO-FANATIK/ pixabay.com
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici oferă horoscopul runelor pentru a doua parte a lunii martie 2023! Ce ne aduce în continuare luna martie? Cum vor fi afectate zodiile de sfârșitul acestei perioade?

Horoscop pentru a doua parte a lunii martie 2023: Mihai Voropchievici, veste grozavă pentru Berbeci

Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici știe care este zodia protejată de Divinitate în ultimele două săptămâni din martie 2023. Este vorba despre Berbec! Iată cele mai importante previziuni pentru lunile următoare!

ADVERTISEMENT

Berbecul are protecție de la Divinitate toată luna martie! Rar s-a întâmplat să aibă protecție pentru o lună întreagă sau pentru o perioadă mai îndelungată. Nativii de foc trebuie să o ia, totuși, mai încet.

Taurii au o perioadă în care ar trebui să aibă în permanență o valiză sau un rucsac cu hăinuțe, cu de toate, pregătite pentru voiaj. Toată luna martiese anunță multe călătorii. Unii vor merge în concediu o săptămână sau două, depinde cât își permit.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o perioadă mai tensionată. Sunt în permanență puși pe a susține o bătălie. Au un ton mai ridicat, sunt mai repeziți. Vin cu cuvinte nelalocul lor. Sfatul runei este să se mai calmeze, să nu fie agitați, să nu pornească bătălii pentru absolut orice situație. Automat câștigul va fi de partea lor dacă tratează totul cu calmitate.

Racii primesc o atenționare: sunt pe o pojghiță de gheață subțire

Racii au, pentru restul lunii martie, o rună de atenționare. Să fie atenți ce discută cu cei din jur, mai ales cu cei din familie. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Se cere de zece ori prudență. Ăsta e cuvântul de ordine pentru nativii de apă: prudență!

ADVERTISEMENT

Leii au în martie parte de tot felul de revelații. Ies la iveală multe adevăruri din diferite direcții. Poate fi afectată latura emoțională sau latura de sănătate. Aceste adevăruri pe care trebuie să le accepte le pot marca viața și o pot schimba, la fel de bine.

Fecioarele au o lună cu un sfat pe care l-au mai primit: să se relaxeze, să nu mai ia totul personal. Pe latura de sănătate, ei excelează, dar ajung până la ipohondrie. Să lase gândurile negre vizavi de starea de sănătate a unei persoane foarte dragi.

ADVERTISEMENT

Balanțele, chiar dacă au avut un început de martie mai greu, să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore. Schimbările se succed cu o mare repeziciune. Trebuie să aibă grijă ca aceste schimbări să nu le prindă nepregătite. Să fie cu ochii în patru. Nu se știe de unde vine acea schimbare benefică.

Săgetătorii, frământați de trecut

Scorpionii au restul lunii martie plin de tensiune. Trebuie să își mobilizeze forțele să susțină o bătălie furtunoasă cu cei din jur. S-ar putea să vrea să pună la punct anumite persoane care i-au supărat. Nu e tocmai nevoie să treacă la acțiuni revanșarde.

Săgetătorii au avut multe frământări ale trecutului, dar de data asta au soluții în rezolvarea problemelor. Soluțiile nu sunt numai în mintea lor. Ele  vin și de la cei dragi, prieteni sau membri ai familiei. E indicat să angajeze o discuție sinceră cu persoanele din jurul lor.

Capricornii primesc fertilitate și belșug. Cu alte cuvinte, peste puțin timp, poate chiar în zilele imediat următoare, visele lor se vor îndeplini. Veștile sunt bune și pentru cei tineri, dar și pentru cei vârstnici.

Vărsătorii au o lună fantastic de grozavă. Apare o dragoste nouă, o cucerire nouă. Ei caută mereu un alt partener, schimbă des partenerii. Dragostea asta fierbinte poate fi și una amicală, nu neapărat erotică.

Peștii își prelungesc luna cadourilor. Pentru ei, darurile pot veni, așadar, și în aprilie și mai 2023. Pentru ei este o perioadă plină de bucurii. Martie sună bine, în continuare, pentru nativii de apă!

 

ADVERTISEMENT