Life

Horoscop rune pentru luna aprilie 2023. Mihai Voropchievici anunță necazuri pentru Vărsători

Horoscop rune pentru aprilie 2023: Mihai Voropchievici aduce vești nu tocmai grozave pentru cei născuți în zodia Vărsătorului.
27.03.2023 | 16:00
Horoscop rune pentru luna aprilie 2023 Mihai Voropchievici anunta necazuri pentru Varsatori
Horoscop rune pentru aprilie 2023. Mihai Voropchievici, previziuni interesante. Foto: ASTRO-FANATIK/ Pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscop rune aprilie 2023: Mihai Voropchievici, astrologul FANATIK, aduce previziunile pentru cea de-a patra lună a acestui an. A doua lună a primăverii se anunță anevoioasă pentru câteva zodii.  E luna păcălelilor, dar runele nu vin să ne păcălească!

Horoscop rune pentru luna aprilie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici

Pentru Berbeci, luna aprilie este una mai anevoioasă, puțin mai complicată. Vor trebui să ai aibă forță, putere, tărie să depășească niște zile mai puțin plăcute. Vor avea zile mai grele, cu multă muncă, zile în care supărarea s-ar putea să îi cuprindă. Pot avea și mici altercații cu colegii sau membrii familiei. Runele îi încurajează să fie puternici și rezistenți. Ei pot să depășească orice necaz.

ADVERTISEMENT

Taurii, în aprilie 2023, au ceva interesant. Este o lună în care nativii de pământ se vor înconjura de o aură de mister. Vor fi mai enigmatici, mai taciturni. Vor surprinde mai mult. Caută să se retragă. Aura aceasta de mister e foarte greu de devoalat. Pentru cei care vin în contact cu Taurii, dacă văd că nu răspund la anumite întrebări, mai bine să îi lase în pace, să nu îi provoace.

Gemenii sunt favorizați de astre. Vor da lovitura și se va produce un salt uriaș în existența lor. Aveau nevoie de o astfel de veste întrucât sunt oameni harnici și plini de energie. Racii, în schimb, sunt mai tensionați. În fiecare zi pot apărea motive de îngrijorare. Vor susține câte o mică bătălie. Runa îi sfătuiește pe acești nativi să nu se panicheze, căci vor câștiga sigur în orice bătălie s-ar implica.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune aprilie 2023 pentru Fecioare: Se rezolvă multe probleme

Leii primesc un mesaj dublu. Sunt sfătuiți, în primul rând, să se relaxeze. Apoi, să nu își mai facă probleme privind starea de sănătate a unei persoane apropiate, a vreunei rude. Oamenii pentru care își fac griji se bucură de o sănătate excelentă. E bine să nu mai fie tensionați.

Fecioara are o lună în care vor putea rezolva probleme arzătoare doar angajând o discuție sinceri cu ceilalți membri ai familiei. E mai complicat pentru Fecioare, pentru că de obicei fac după cum le taie capul. Ele sunt mai individualiste de fel.

ADVERTISEMENT

Balanțele trebuie să își consolideze poziția în familie, în societate, dar și la locul de muncă. Dacă se mobilizează și aplică tot ce vor nu au decât de câștigat. Trebuie să își mobilizeze foate forțele pentru a li se recunoaște calitățile și meritele.

Scorpionii îl au pe Wunjo în luna aprilie 2023. Pe tot parcursul lunii, ei sunt feriți de orice primejdie. Ei au de câștigat pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii dau de greu

Săgetătorii au parte de o suită de schimbări majore care vor începe chiar din primele zile a lunii. Orice înseamnă schimbare, în cazul lor, e aducătoare de lucruri benefice, mai ales acum, primăvara.

Capricornii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase toate necazurile în urmă și să se pregătească pentru o lună mult mai bună decât luna lui Mărțișor.

Vărsătorii sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Nativii de aer n-au prea vrut să se conformeze realităților din jur și, ca atare, aprilie vine cu tensiuni constante. Trebuie să dea dovadă de foarte multă prudență pentru a nu intra în stări conflictuale.

Peștișorii sunt sfătuiți să abordeze altfel problemele care îi macină. Nativii de apă trebuie să schimbe tactica, asta dacă vor să le meargă bine. Dacă au fost blânzi, e bine să fie mai duri. Dacă au fost prea duri, ar fi bine să aducă puțină bunătate în sufletul lor.

 

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus...
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el