Life

Horoscop rune pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici, vești mari pentru 2 zodii!

Horoscopul runelor pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022 aduce vești excelente pentru multe zodii. Doar Vărsătorii și Taurii au încercări la orizont.
12.11.2022 | 18:42
Horoscop rune pentru saptamana 1420 noiembrie 2022 Mihai Voropchievici vesti mari pentru 2 zodii
Horoscop rune Mihai Voropchievici, săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Foto: Captură Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Maestrul Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022, una care vine cu avertismente, dar și cu câteva vești bune pentru zodii.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022

Berbecii care au răbdare primesc exact ce merită, exact ce căutau. Se întoarce roata norocului doar pentru cei care vor acționa cu mai multă atenție. Taurii sunt încurajați să privească mai detașat unele lupte. Nu e cazul să își facă grijile pe care și le fac. E drept, săptămâna vine cu mici conflicte.

ADVERTISEMENT

Gemenii au parte de protecție totală. Acești nativi îl au pe norocosul Wunjo. Sunt feriți de orice fel de problemă. Racii ar putea intra în posesia unui cadou important sau a unei frumoase sume de bani.

Leii au în față o săptămână nemaipomenită. Și pentru ei este valabil sfatul pe care îl primesc Taurii. Și anume, e bine să lase în urmă trecutul, îngrijorările. Nu le fac bine gândurile de preocupare.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în societate. Este o perioadă în care dacă dau drumul la toată energia și forța lor de muncă, lucrurile nu au cum să iasă prost deloc. Balanțele au tot felul de mesaje de la astre, dar cel mai important de care trebuie să țină cont este acesta: nu vă mai faceți griji pentru cei din jurul vostru!

Scorpionii, schimbări pe bandă rulantă

Scorpionii se afla în fața unei suite de schimbări, iar schimbările le produc din propria lor inițiativă. Săgetătorii intră pe un făgaș bun, cu la fel de multe schimbări precum au parte Scorpionii, vecinii lor din zodiac.

ADVERTISEMENT

Capricornii au parte de revigorare, de renaștere. Este o săptămână extrem de bună mai ales pentru cei care sunt în căutarea unui partener care să se potrivească 100% cu felul lor de a fi.

Vărsătorii nu au o stare prea bună. După o perioadă de efervescență, acum sunt cuprinși de o aură de mister combinată cu melancolie. Peștii trăiesc din plin următoarele 7 zile. Cineva se gândește la ei și le face o surpriză. Previziunile lui Mihai Voropchievici au fost făcute pentru antena3.ro.

ADVERTISEMENT