Life
notix pixel id

Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 iunie 2021. Mihai Voropchievici, vești esențiale pentru Raci

Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 iunie 2021. Află ce previziune are Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie!
19.06.2021 | 20:48
Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 iunie 2021. Mihai Voropchievici, vești esențiale pentru Raci
Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 iunie 2021, by Mihai Voropchievici. Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor pentru săptămâna 21-27 iunie 2021 realizat de Mihai Voropchievici vine cu o serie de lucruri noi pentru mulți, dar și cu atenționări.

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru următoarele 7 zile, iar vizate de vești esențiale sunt în special zodiile Rac, Scorpion și Pești.

Berbecii sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la locul de muncă. Vor acționa foarte hotărât și bine, indiferent care este drumul pe care vor păși.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 iunie 2021, realizat de Mihai Voropchievici

Taurii nu au primit niciodată o gratificație, o bunăstare. Îl au pe Wunjo. Vor fi într-o săptămână de vis.

Gemenii continuă să aibă probe de încercări. Sunt pe o pojghiță de gheață subțire. Să fie atenți cu cine mănâncă, ce spun, ce decizii iau.

ADVERTISEMENT

Racii își consolidează poziția în familie, la serviciu, dar și acasă. Dacă nu își mobilizează forțele rămân în suspans.

Leii au fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele li se vor îndeplini. Vor avea parte de cele mai frumoase lucruri de până acum din luna iunie.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor da lovitura și vor produce un salt calitativ în existența lor. E prima oară când au parte de un asemenea succes. Au avut de tras, au avut incertitudini, dar acum totul e bine.

Balanțele sunt agitate. Uraganul persistă în viața lor. Scorpionii, în schimb, trebuie să lase la o parte toate grijile legate de trecut, să se pregătească pentru lucruri mai bune.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii află un adevăr care îi marchează pe viață

Săgetătorii vor afla un adevăr important cu marcaj pe destin. Acești nativi nu și-au rezolvat încă toate problemele. Astrele le tot arată pisica acestor nativi pentru a conștientiza ce informații le scapă, care sunt greșelile pe care le repetă parcă la nesfârșit.

Capricornii au identică această săptămână cu cea precedentă. Au de dus o mică bătălie. Trebuie să fie calmi și se așază tot.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii găsesc răspunsurile la problemele cu care se confruntă. Vor face un consiliu de familie, vor discuta rezolvarea problemelor.

Peștii trebuie să abordeze altfel problemele în săptămâna care urmează. Doar cu schimbarea tacticii vor reuși să aibă parte de succesul pe care îl visează.

Previziunile astrologice făcute de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 21-27 iunie 2021 au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri