Life

Horoscop rune pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021 cu Mihai Voropchievici. Succes important pentru Săgetători

FATATIK vă aduce horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 iulie - 1 august 2021. Se anunță un succes important pentru Săgetători
24.07.2021 | 21:31
Horoscop rune pentru saptamana 26 iulie  1 august 2021 cu Mihai Voropchievici Succes important pentru Sagetatori
ADVERTISEMENT

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a emis previziunile pentru următoarele șapte zile, scrie Antena 3. Se anunță o perioadă încărcată pentru unii nativi.

Alții nu prea au chef de muncă. În plus, un semn zodiacal va afla un adevăr important.

Horoscop rune pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021 cu Mihai Voropchievici, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Perioada care vine este una de încercări pentru Berbeci. Aceștia își vor mobiliza toate forțele pentru a termina treaba și la locul muncă, dar și la domiciliu. În ultima vreme, au intrat într-un con de umbră și vor să se facă din nou văzuți.

ADVERTISEMENT

Taur

Săptămâna care urmează aduce o schimbare importantă pentru acești nativi. Aceasta se va produce acasă și va influența viața personală. Trebuie să fie pregătiți pentru noutăți.

Gemeni

Nativii vor fi în atenția persoanelor apropiate. Vor avea parte de cadouri sau lucruri importante, care le va aduce multă bucurie.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii su parte de îngrijorări cu privire la starea de sănătate a unor oameni apropiați. Le vor face și o vizită. Este recomandat să se relaxeze mai mult și să lase gândurile negre la o parte.

Leu

Este o perioadă de odihnă. Nativii vor sta acasă și își vor reîncărca bateriile. Au parte de comunicare, de mesaje. Trebuie să fie pregătiți pentru a recepționa unul tare important.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii simt nevoia unei schimbări. Nu mai au chef de muncă, vor să își găsească alt job. Unii vor să își schimbe casa, sunt puși pe fapte mari.

Balanță

Vin vești bune în plan financiar. Este posibil să primească un cadou însemnat sau o sumă de bani frumușică. Vor aduce o schimbare în stilul de viață.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Săptămâna următoare este una „luminată” pentru Scorpioni. Vor intra sub o totală protecție divină, mai vizibilă decât cea de care au avut parte până acum. Dacă au făcut lucruri nu tocmai bune, vor simți că cineva acolo sus îi iubește.

Săgetător

Nativii vor avea parte de un succes important. Vor simți că au dat lovitura, iar existența li se va schimba în bine.

Capricorn

Nativii au parte de informații noi. Vor afla un adevăr important, care are o mare însemnătate și capacitatea de a le marca sau schimba viața.

Vărsător

Nativii au parte de o săptămână în care vor fi doar cu ei. Se vor retrage, nu vor comunica cu oamenii, vor fi de neînțeles, învăluiți în mister.

Pești

Chiar dacă abia au terminat o minivacanță, mereu este loc pentru o alta. Este preconizată o nouă călătorie, așa că nativii vor fi ocupați cu bagajele.

ADVERTISEMENT