Life

Horoscop rune Voropchievici pentru săptămâna 19 – 25 decembrie. Nativii care sunt pregătiți să înceapă o viață nou înainte de Crăciun

În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, numerologul Mihai Voropcheivici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea săptămână, până pe 25 decembrie.
18.12.2021 | 20:47
Horoscop rune Voropchievici pentru saptamana 19  25 decembrie Nativii care sunt pregatiti sa inceapa o viata nou inainte de Craciun
ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchevici a fost, ca în fiecare săptămână, invitat la emisiunea Adevăruri Ascunse, unde a prezentat darurile runelor pentru fiecare zodie, în săptămâna care se încheie de Crăciun.

Iată ce rezervă runele fiecărei zodii în săptămâna 19 – 25 decembrie.

Berbec

Berbecii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă pe toate planurile. Urmează o adevărată renaștere în perioada dinainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul primește două mesaje. În primul rând, trebuie să se relaxeze, iar în al doilea rând, ar trebui să nu se mai îngrijoreze cu privire la starea de sănătate a unei rude.

Gemeni

Nativii Gemeni își fac bagajele, pentru că runele le anunță o călătorie. Aveți șanse mari să participați la o petrecere și vă veți lua câteva zile de concediu pentru asta.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii au o săptămână în care sunt asaltați din toate părțile cu diverse mesaje și urări. Se anunță o săptămână încărcată pentru voi.

Leu

Pentru nativii Leu se anunță fertilitate și belșug. Toate visele vi se vor îndeplini în această perioadă de care vă veți bucura enorm.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara intră într-o săptămână de protecție divină, cel mai probabil în pregătirea unor obstacole pe care le vor depăși la începutul noului a.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 19 – 25 decembrie

Balanță

Balanța va da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența dumneavoastră. Este momentul pe care îl așteptați de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Scorpion

De ceva vreme, cineva care se gândește intens la voi vă va trimite un cadou și vă va face zilele mult mai frumoase.

Săgetător

Nativii Săgetător intră într-o zonă dificilă, în care își iau pauză și nu vor să comunice despre situația lor. Veți deveni o persoană cu o aură de mister, pe care ceilalți vor dori să o înțeleagă.

Capricorn

Forță, putere, tărie! Ați muncit deja destul, însă și în această săptămână vor veni o mulțime de lucruri spre voi și trebuie să rezistați cu tărie.

Vărsător

Vărsătorii au parte de vești bune. Se anunță o surpriză pentru dumneavoastră, poate fi vorba de cadouri sau de bani care vă vor prinde bine.

Pești

Peștilor li se spune clar, li se dă o comandă: consolidați-vă poziția, în familie, la serviciu și în societate. Lăsați deoparte gălăgia, pentru că lumea nu știe cine sunteți.

ADVERTISEMENT