Life

Horoscop rune Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 noiembrie. Perioadă plină de noroc pentru două zodii

Horoscop rune Voropchievici pentru săptămâna 22 - 28 noiembrie. Mai multe zodii vor trece prin adevărate încercări, în timp ce altele vor fi foarte norocoase.
20.11.2021 | 21:02
Horoscop rune Voropchievici pentru saptamana 22  28 noiembrie Perioada plina de noroc pentru doua zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor prezentat de Mihai Voropchievici arată că va fi o săptămână încărcată pentru cele mai multe dintre zodii, dar unele vor avea un adevărat noroc.

Berbec

Visele acestor nativi se vor îndeplini în săptămâna care urmează, anunță horoscopul runelor prezentat de Mihai Voropchievici la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii pot să înceapă o viață nouă pe toate planurile, iar veștile bune continuă pentru tine.

Gemeni

Cei din zodia Gemeni trebuie să știe că au nevoie de o răbdare foarte mare pentru ca lucrurile să devină realitate pentru ei. Doar cei care așteaptă primesc cele mai bune premii!

ADVERTISEMENT

Rac

Trebuie să ai o foarte mare grijă la felul în care relaționezi cu ceilalți. Fie că este acasă sau la muncă, trebuie să ai grijă de comportamentul tău.

Leu

Leii vor fi cu adevărat protejați de divinitate, anunță Mihai Voropchievici.

Fecioară

Poți primi un cadou, fie el în formă fizică sau sub formă de bani. Viața are niște daruri neașteptate pentru tine acum și cu atât mai mult vei fi bucuros pentru ele.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vei avea o capacitate foarte bună de a-ți rezolva toate problemele, așa că nu este nevoie să fii atât de stresat și să pui atât de multă presiune pe tine.

Scorpion

Vei avea niște certuri cu persoanele din jurul tău, dar toate aceste aspecte negative se vor diminua pe măsură ce zilele trec. În acest fel vei reuși să găsești și ajutor pentru toate problemele tale.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Ai o aură de mister în jurul tău și tocmai de aceea poți să îi atragi pe ceilalți. Ai nevoie de forță divină pentru a trece peste toate.

Capricorn

Mesaj dublu: relaxare și fără griji! De aceste două principii trebuie să ții cont, deoarece te-ai tot stresat și preocupat, în mare parte fără sens.

Vărsător

Trebuie să dovedești că ai forță, pentru că vei trece prin niște situații complicate care au nevoie să fii într-o mare putere pentru a putea să le depășești cu bine.

Pești

Pentru acești nativi, runele pentru săptămâna ce urmează arată ca va fi o perioadă axată mai ales pe viața sentimentală, pe iubire și afecțiune. Poate apărea cineva nou în viața ta.

ADVERTISEMENT
Tags: