Life

Horoscop rune Voropchievici pentru săptămâna 26-31 decembrie 2021. Mulți nativi termină anul cu forțe proaspete

În cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, numerologul Mihai Voropcheivici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea săptămână, 26-31 decembrie 2021.
25.12.2021 | 20:58
Horoscop rune Voropchievici pentru saptamana 2631 decembrie 2021 Multi nativi termina anul cu forte proaspete
Numerologul Mihai Voropchevici a pregătit horoscopul săptămânal al runelor. Sursă foto: Facebbok. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitat la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, ca în fiecare săptămână, cunoscutul numerolog Mihai Voropchevici a prezentat horoscopul runelor pentru cele 12 zodii.

Iată ce ne rezervă astrele pentru ultima săptămână din anul 2021.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26-31 decembrie

Berbec

Și în familei, la serviciu, dar și în cercul de prieteni te faci remarcat. Vei intra în noul an cu forțe proaspete, ești șeful tuturor.

ADVERTISEMENT

Taur

În ultima săptămână vor veni o multitudine de mesaje. Nu trebuie să le neglijezi, i-a seamă la tot ce primești de la cei din jur.

Gemeni

Ai ajuns la final de an și încă nu ai aflat acel adevăr important care îți poate marca viața sau ți-o poate schimba. E posibil ca noul an să aducă lămuriri în privința asta.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai avut sincope, dar la capitolul dragoste apare ceva nou, senzațional. Închei anul cu sule și trâmbițe.

Leu

Nu a plecat nicăieri tot anul, iar acum la final de 2021, nativul Leu are în plan o călătorie.

Fecioară

Dacă nu ai reușit ce ți-ai propus, acum primești un mesaj: relaxează-te și termină cu fricile ce au legătură cu starea de sănătate a unui prieten, a unei rude. Au o stare de sănătate foarte bună, vor mânca bine de Revelion, relaxează-te și nu-ți mai face griji.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ca în fiecare an, în luna decembrie, mai ești lovit de o problemă karmică. Dar cu forță și tărie o să depășești totul din această ultimă săptămână. În ultimii șapte ani numai așa au stat lucrurile.

Scorpion

Scorpionul a dat lovitura. Se întâmplă un salt rapid calitativ în existența lor chiar pe finalul anului, nu mai așteaptă anul 2022.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Acești nativi caută să schimbe locuința sau chiar locul de muncă, au două posibilități. Vor acționa exact cum le convine ca să aibă parte de ceea ce-și doresc.

Capricorn

Vine osânda finală. Cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat, e luna cadourilor.

Vărsător

Vărsătorii vor susține o bătălie mai puțin importantă, dar caută să își impună punctul de vedere. Sfatul runei este să stea liniștiți, să nu se îngrijoreze, o să câștige.

Pești

Lasă la o parte toate grijile și necazurile legate de trecut, lasă problemele în urmă și pregătește-te pentru un an nou mult mai bun.

ADVERTISEMENT