Life

Horoscop rune Voropchievici pentru săptămâna 3-9 ianuarie 2022. Bani, cadouri și surprize pentru o zodie

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru săptămâna 3-9 ianuarie 2022. Aflați ce au pregătit astrele pentru nativii celor 12 zodii, potrivit cunoscutului numerolog.
01.01.2022 | 21:31
Horoscop rune Voropchievici pentru saptamana 39 ianuarie 2022 Bani cadouri si surprize pentru o zodie
Horoscop rune Voropchievici pentru săptămâna 3-9 ianuarie 2022. Bani, cadouri și surprize pentru o zodie. Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3,  ce le-au rezervat runele nativilor pentru săptămâna 3-9 ianuarie 2022.

Săptămâna următoare va fi una bună pentru cei mai mulți nativi. Unii primesc bani, alții cadouri, iar o zodie are parte de surprize.

ADVERTISEMENT

Iată ce le rezervă astrele nativilor în prima săptămână a anului 2022.

Horoscop rune Voropchievici pentru săptămâna 3-9 ianuarie 2022. Bani, cadouri și surprize pentru o zodie

Berbec

Chiar dacă acești nativi sunt puțin mai păcătoși, în această săptămână sunt sub protecție divină. Mai exact, sunt apărați de Sfântul Vasile.

Taur

În aceste zile, Taurii vor afla un secret, un adevăr foarte important pentru ei. Sunt afectați direct de ceea ce află.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii acestei zodii au un început de an foarte bun. În cel mai scurt timp încep o viață nouă. Au parte de o regenerare în mai multe planuri.

Rac

Mai au de rezolvat unele probleme din anul 2021. Au de dus o mică luptă, iar în final vor câștiga.

ADVERTISEMENT

Leu 

Nativii acestei zodii s-ar putea să aibă parte de o surpriză. Cineva le va trimite un cadou.

Fecioare

S-ar putea să apară schimbări în plan sentimental. Poate întâlnesc o persoană deosebită.

Balanță

Nativii acestei zodii încep destul de rău anul 2022. Nu au liniște și caută motive de ceartă. Nu este exclus să aibă o bătălie. Cel mai bine este să fie liniștiți și calmi.

Scorpion 

Schimbări pentru Scorpioni. Trebuie să decidă ce schimbare doresc să facă. Fie aleg un nou loc de muncă, fie o altă locuință.

ADVERTISEMENT

Săgetător

O săptămână minunată îi așteaptă pe nativii zodiei. Ar putea primi cadouri neașteptate sau bani. Nu lipsesc nici veștile bune.

Capricorn

Trebuie să lase în urmă grijile, gândurile negre, problemele. În principiu, tot ce se leagă de trecut. Va fi un an bun pentru ei.

Vărsător

Va fi destul de greu pentru ceilalți să afle ce se întâmplă cu nativul Vărsător. Sunt învăluiți deocamdată într-o aură de mister.

Pești

Acești nativi beneficiază de tot ce este mai bun în această primă săptămână a anului 2022. Vor începe cu atenționări pentru a fi cât mai siguri. Nu lipsesc banii, surprizele plăcute și cadourile.

ADVERTISEMENT