Life
notix pixel id

Horoscop sănătate 2022. Ce nativi vor trece prin dificultăți

Sănătatea este mai bună decât toate. Probabil că toată lumea cunoaște această zicală din popor. Nimic mai adevărat. Dacă nu ești sănătos nimic nu mai contează.
24.09.2021 | 16:14
Horoscop sănătate 2022. Ce nativi vor trece prin dificultăți
Horoscop sănătate 2022. Ce nativi vor trece prin dificultăți. Sursă foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Anul 2022 vine cu vești nu tocmai bune pentru unii nativi. Horoscopul sănătății vă arată ce trebuie să faceți pentru a scăpa de problemele care pot să apară.

Aflați cu ce probleme vă puteți confrunta anul următor.

Horoscop sănătate 2022. Ce nativi vor trece prin dificultăți

Berbec

Berbecii vor avea perioade mai bune și mai proaste. În prima parte a anului vor avea perioade când se vor simți nervoși, obosiți și este posibil să fie deranjați de o problemă medicală mai veche. În partea a doua a anului se vor simți mult mai bine și vor fi plini de energie.

Taur

În anul 2022, acești nativi se vor îmbolnăvi destul de des, dar nu va fi nimic grav. Sunt sfătuiți să facă mai multă mișcare și să aibă grijă la alimentație.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii Gemeni ar trebui să se pună pe ei pe primul plan. S-ar putea să aibă perioade mai lungi când se vor simți obosiți așa că ar trebui să se menajeze.

Rac

Nu vor avea probleme grave de sănătate. Nu strică totuși să aibă un stil de viață cât mai sănătos. Este recomandat să face și unele analize medicale pentru a putea preveni eventualele probleme.

ADVERTISEMENT

Leu

Un an foarte bun pentru Lei. Sunt plini de energie, dar nu trebuie să pună presiune mare pe ei. Oricum unii ar trebui să-și schimbe alimentația.

Fecioară

În prima parte a anului s-ar putea să apară unele probleme. Ar trebui să facă o vizită la medic și să nu se ghideze pe principiul: “Lasă că trece”.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vești bune pentru acești nativi. Vor sta foarte bine din punct de vedere psihic și fizic. Ar putea apărea totuși mici probleme la stomac.

Scorpion 

În general va fi un an bun. Totuși pot apărea unele probleme cu imunitatea, așa că sunt sfătuiți să fie mai atenți la alimentație. Poate nu ar strica să ia și niște vitamine.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Pentru acești nativi va fi un an complicat. Vor avea mai multe probleme de sănătate. Trebuie să aibă mare grijă și să meargă regulat la medic pentru a preveni neplăcerile.

Capricorn

S-ar putea să vă deranjeze unele probleme mai vechi. Poate unele afecțiuni nu au fost în totalitate vindecate. Este posibil să aveți unele probleme cu somnul.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Nu va fi un an tocmai bun. Trebuie să aibă grijă mai ales la sănătate pentru a evita complicațiile. S-ar putea să răcească destul de des în prima parte a anului.

Pești

Stresul și oboseala își vor spune cuvântul și vor avea unele perioade mai dificile. Vor găsi totuși resurse să-și revină.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri