Life

Horoscop sănătate pentru ianuarie 2023. Mihai Voropchievici, sfaturi vitale pentru 4 zodii

Mihai Voropchievici a realizat previziunile pentru ianuarie 2023, în exclusivitate pentru FANATIK, la capitolul SĂNĂTATE. Ce recomandări a făcut astrologul?
29.12.2022 | 10:56
Horoscop sanatate pentru ianuarie 2023 Mihai Voropchievici sfaturi vitale pentru 4 zodii
Horoscop sănătate pentru ianuarie 2023. Foto: herzindagi.com/ FANATIK
ADVERTISEMENT

Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici, vine cu sfaturi prețioase pentru fiecare zodie legate de sănătate! Horoscopul sănătății pentru luna ianuarie 2023 e însoțit de câteva atenționări din partea maestrului runelor! Iată previziunile, în exclusivitate!

Horoscop sănătate pentru ianuarie 2023, realizat de Mihai Voropchievici

Pentru cei născuți în zodia Berbec, vor fi scurte perioade dificile. Au unele probleme cu greutatea, mare grijă că vin după sărbătorile de iarnă. E bine să facă analize sau alte proceduri medicale, dacă li se permit ori dacă e o urgență.

ADVERTISEMENT

Nativii Taur. Vor exista perioade bune, dar și zile nefavorabile în care energia lor scade. Vindecarea în plan afectiv-emoțional e cea mai importantă. Asta trebuie să facă trimitere la tot ce au ei legat de dragoste, de suflet. Alimentație fără abuzuri, chiar și o dietă le-ar prinde bine.

Gemeni. Cu sănătatea va fi totul rezonabil, cu unele momente mai dificile. Lipsa de energie e pregnantă. Să nu se forțeze să facă munci cu efort considerabil. Dacă merg la sală, să apese mai ușor pe pedală. Ca să aibă o stare bună, e bine să își maseze brațele, umerii în mod regulat, la fel gleznele, gambele și șoldurile. Le vor da o coloană vertebrală bună. Au efecte asupra coloanei.

ADVERTISEMENT

Nativii Rac. Sănătatea e bună, dar o pot îmbunătăți așa că să apeleze la masaj, că e o binefacere pentru tot parcursul anului. Să vă masați scalpul, fața. zona ficatului, dar și coapsele. Doamnele să facă un control periodic al sânilor. Să aibă grijă de sistemul digestiv.

Leu. Sănătatea se îmbunătățește. Să aibă grijă de inimă și coloană. Mai multă moderație cu sexul, căci au o armată de zile în care apelează la dragoste. Să își maseze regulat picioarele pe termen lung, dar și terapiile alternative și cele spirituale îi ajută.

ADVERTISEMENT

Fecioară. Sănătatea trebuie monitorizată pentru tot anul. Va trebui să se ocupe de toată sănătatea, pe care de multe ori o viciază prin ipohondria de care dau dovadă, dar și pentru că mentalul lor poate aduce niște probleme.

Stare emoțională bună pentru Săgetători la final de lună

Balanță. Sănătatea se îmbunătățește progresiv. Sunt și perioade de disconfort, dar sunt pasagere. Masarea șoldului și spatele. Să hidrateze rinichii. Genunchii sunt sub observație tot anul. Să aibă grijă de oase, piele și dinți. Prioritară e mai mult sănătatea.

ADVERTISEMENT

Scorpion. După 20 ianuarie e nevoie de mai multă atenție la starea lor. Să evite să facă analize și proceduri medicale. Recomandări de detoxifiere!

ADVERTISEMENT

Săgetător. Cu sănătatea stau bine în ianuarie, dar să apeleze la masajul spatelui, genunchilor, coapselor și al gleznelor. O sănătate emoțională e mai binevenită din 27 ianuarie încolo.

Capricorn. Sănătatea e bună în principiu. Să nu se ocupe prea mult de ea. Sunt situații pasagere ce pot fi îmbunătățite prin masajul umerilor, al coloanei. Pielea și oasele necesită mai multă atenție.

Vărsătorii au o lună fără surprize la capitolul sănătate. Totul funcționează în parametri normali. Peștii, ca de obicei, au lipsa de energie ca principală cauză a stării lor de disconfort. Mai ușor cu sportul la sală. Să respecte limitele pe care  le impune corpul.