News

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2019. O săptămână de neuitat pentru multe zodii

20.05.2019 | 21:35
Horoscop saptamanal 2026 mai 2019 O saptamana de neuitat pentru multe zodii
ADVERTISEMENT

Potrivit horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2019, mai multe zodii vor primi ceea ce merită, în sensul cel mai bun al cuvântului. Sunt 7 zile extraordinare din toate punctele de vedere mai ales pentru Fecioare, Balanțe și Tauri. Și ceilalți nativi au o perioadă bună. Până duminică, 26 mai, unul dintre nativi va cunoaște cu adevărat fericirea.

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2019: Taurii au o săptămână de foc

În horoscopul săptămânal ce cuprinde perioada 20-26 mai 2019, mai multe semne zodiacale au parte de momente extraordinare. Vor fi zile bune din punct de vedere profesional. Au loc schimbări fabuloase pentru Tauri, Fecioare și Balanțe. Și Gemenii au parte de o perioadă favorabilă, dat fiind că pe 21 mai intră Mercur în semnul lor.

ADVERTISEMENT

Berbecii schimbă tactica și pare că va fi în avantajul lor. Trebuie să facă tot ce le stă în putință pentru a demonstra că sunt oamenii potriviți la locul potrivit. Pentru ei, lucrurile încep să se schimbe în bine de vineri. Sâmbătă primesc vești bune de peste hotare.

Fecioarele dovedesc multe aptitudini. Sursa foto: pixabay.com

Racii sunt extrem de sensibili, Leii își găsesc marea fericire

Taurii au o săptămână de foc. Le este testată capacitatea de a munci în condiții neprietenoase. Vor face față unor examinări mai drastice decât se așteptau. Au de trecut multe examene importante și au anduranță pentru asta.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt avantajați de dublul fenomen astrologic care se produce pe 21 mai. Soarele și Mercur intră în zodia lor și le aduce un suflu nou, idei geniale și prieteni pe care se pot baza în realizarea unor proiecte de mult visate.

Racii sunt ceva mai sensibili în perioada aceasta. Nu le place nimic, devin destul de țâfnoși și fac numai alegeri de care apoi le pare rău. Sensibilitatea lor trebuie atenuată de alegeri raționale.

ADVERTISEMENT

Leii sunt și ei pregătiți pentru momente extraordinare săptămâna aceasta. Se pare că sunt nativii care vor cunoaște cu adevărat fericirea și asta pentru că o persoană minunată apare în calea lor.

Fecioarele demonstrează o capacitate de muncă uluitoare. Fac ce fac și se trezesc în mijlocul luării celor mai importante decizii. Sunt extrem de încrezătoare în forțele lor proprii.

ADVERTISEMENT

Balanțele au parte de zile incredibile. Trebuie să facă față și ele unor obstacole. Acești nativi, semne de aer, au parte de un noroc neașteptat mai ales în zilele de joi, vineri și sâmbătă.

Scorpionii devin mai misterioși și mai tăcuți ca niciodată. Aceste zile sunt bune pentru a definitiva anumite planuri fără să dacă mare tam-tam pe realizările lor.

Săgetătorii dau din coate ca să ajungă departe, doar că de data asta va fi mai greu decât se așteptau. Familia le pune și ea piedici în calea unor succese pe care le merită. Trebuie să fie tari, să aibă răbdare.

Capricornii sunt puși pe fapte mari, dar nu prea au tragere. Nativii de pământ pregătesc momente interesante și îi vor surprinde pe cei din jur cu creativitatea lor, dar nu în perioada aceasta. Acum stau deoparte și coc marele proiect, picătură cu picătură.

Vărsătorii nu au parte de multe momente plăcute săptămâna asta. Sunt extrem de reticenți la schimbare și asta îi va face irascibili.

Peștii pun cap la cap elementele unei probleme mai vechi și ajung la o concluzie care le va schimba viața în bine. Acum știu ce au de făcut pentru a avea numai de câștigat pe toate planurile.

 

ADVERTISEMENT