News

Horoscop săptămânal 8-14 iulie 2019. 3 zodii descoperă iubirea adevărată

06.07.2019 | 13:48
Horoscop saptamanal 814 iulie 2019 3 zodii descopera iubirea adevarata

În horoscopul săptămânal 8-14 iulie 2019, 3 zodii vor descoperi iubirea adevărată. Pentru acestea vin momente excelente, iar una dintre ele are planuri mari și ar putea grăbi o nuntă. Entuziasmul se va întinde pe tot parcursul săptămânii. Pentru alte zodii, în schimb, a doua săptămână din luna iulie va fi plină de lecții dure.

Horoscopul săptămânal 8-14 iulie 2019: Fecioarele, printre zodiile care descoperă marea iubire

Multe semne zodiacale vor avea de făcut niște drumuri importante dacă vor să aibă parte de câștiguri. Nu trebuie să se plângă, ci să acționeze. Aici includem nativii Rac, Scorpion și Vărsător, care în ultima perioadă au dat-o pe tânjală. Iată, mai jos, principalele previziuni astrologice pentru fiecare semn zodiacal în săptămâna 8-14 iulie.

Berbec

Berbecii au parte de o săptămână bună din punct de vedere profesional. Luni au niște drumuri de făcut, de rezolvat niște chestiuni birocratice care s-ar putea întinde pe a doua zi. La mijlocul săptămânii vor primi niște vești bune de la locul de muncă: ori sunt avansați, ori sunt schimbați în departamentul dorit. Săptămâna se va încheia într-o continuă petrecere pentru ei.

Imagine reprezentativă pentru zodiac
Peștii își vor deschide sufletul. Sursa foto: studybreaks.com

Taur

Nativii Taur trebuie să fie mai atenți la deciziile pe care le iau în familie, căci unele acțiuni ar putea să îi afecteze pe toți. Au de făcut și ei câteva drumuri în special joi și vineri pentru a pune la punct anumite hârțogării legate de o asigurare de bun ori de sănătate. Nu vor apărea surprize majore la alte capitole.

Gemeni

Gemenii sunt cuprinși de nostalgie și se gândesc foarte serios să facă anumite schimbări la comportamentul lor în raport cu ceilalți. Pot avea loc împăcări istorice pentru ei. Cineva din trecut revine cu păreri de rău și cu gânduri de pace, iar de data aceasta acel cineva chiar este sincer. Au de luat o decizie care atârnă greu în sufletul lor.

Rac

Racii sunt puși la muncă la foc automat. Nu mai merge cu statul și analizatul lucrurilor la nesfârșit. Au de făcut o serie de lucruri și vor simți de multe ori că timpul le este limitat.

Leu

Leii au de făcut drumuri ba pe la primărie, ba pe la bănci. Sunt puși pe fugă și din cauza asta devin extrem de irascibili cu ceilalți. Certurile pe fond nervos și de stres vor fi aproape zilnice.

Fecioară

Fecioarele au o săptămână romantică. Vor da o șansă cuiva care vrea să le demonstreze că merită să pornească împreună la drum. E o perioadă bună emoțional, dar mai proastă financiar.

Balanță

Balanțele au și ele o săptămână excelentă din punct de vedere amoros. Descoperă și ei dragostea, iar de data asta vor fi ceva mai responsabili odată începută noua relație.

Scorpion

O săptămână cu nervii întinși la maximum. Așa se definește perioada 8-14 iulie, pe scurt, pentru Scorpioni. Trebuie să dea dovadă de mai multă implicare dacă susțin că fac o muncă de echipă. Cu alte cuvinte, să se spetească și ei, nu doar echipa.

Săgetător

Pentru Săgetători săptămâna va fi cu dus-întors. Vor avea câștiguri pe o parte, dar vor pierde pe altă parte. Au parte de tot felul de situații interesante, în schimb, din punct de vedere profesional.

Capricorn

Capricornii completează lista zodiilor care își vor găsi marea dragoste în a doua săptămână a lunii lui Cuptor. Se vor simți atât de bine încât vor trece peste toate obstacolele și răutățile de mână cu persoana iubită, zâmbind.

Vărsător

Vărsătorii vor să lenevească mai mult, să se distreze, să facă drumeții, dar nu au parte de acest lux. Sunt puși la treabă 7 zile din 7.

Pești

Peștii au de gând să scoată la iveală niște adevăruri despre ei, niște secrete care îi macină în interior de mai mulți ani, dar pe care nu au avut curajul să le mărturisească. E o săptămână dură, dar eliberatoare.