Life

Horoscop săptămânal Alina Bădic: Surprize pentru 5 zodii până pe 19 martie

Horoscop săptămânal cu Alina Bădic. 5 zodii vor avea parte de surprize până pe 19 martie. Astrologul a explicat ce se întâmplă cu nativii în perioada următoare.
13.03.2022 | 15:57
Horoscop saptamanal Alina Badic Surprize pentru 5 zodii pana pe 19 martie
Horoscop săptămânal cu Alina Bădic. Sursa foto: B1TV/ storyblocks.com
ADVERTISEMENT

Alina Bădic a anunțat horoscopul săptămânal în cadrul emisiunii “360 de grade”, de la B1 TV. Cinci zodii vor avea parte de surprize până la finalul săptămânii 13 – 19 martie.

Horoscop săptămânal cu Alina Bădic

Berbec

Acești nativi trebuie să se pună la punct cu foarte multe lucruri și să-și organizeze actele. E important să se pună în valoare și să demonstreze cine sunt cu adevărat, să-și ceară drepturile. S-ar putea să apară o șansă incredibilă pentru Berbeci.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Toate zodiile au de dus o povară în această perioadă, iar la ei ține de anumite lucruri rămase nerezolvate. Aceste lucruri îi enervează și vor să le ducă la bun sfârșit.

Sunt tensionați de ceva ce și-ar dori să se rezolve, însă care nu s-a rezolvat, așa că acum trebuie să se ocupe de acest lucru. Au noroc în plan profesional și social.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Au foarte multă energie care s-ar putea să fie copleșitoare. Devin interesați de tot ceea ce ține de progres și vor să facă lucrurile într-o manieră diferită.

Sunt interesați și de realizările personale, dar de care să se bucure alături de familie. Se vor simți împliniți atunci când sunt generoși cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Simt nevoia să se simtă protejați, pentru că au mai multe persoane de care au grijă. Vor și ei să fie ajutați și protejați de ceilalți, la rândul lor. Au parte de situații favorabile în plan profesional, chiar dacă pot apărea neînțelegeri cu superiorii sau cu colegii, care pot fi rezolvate.

Pești

Pot avea norocul să fie puși în fața unei alegeri incredibile și să li se îndeplinească un vis. Au parte de surprize plăcute din partea Destinului. Sunt buni și generoși, așa că cei din jur îi caută și îi apreciază. Au devenit mai pretențioși și pot fi dezamăgiți de ceea ce le oferă alții în schimb.

ADVERTISEMENT