Life

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Tensiuni pentru mai mulți nativi

08.02.2021 | 08:38
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru Tensiuni pentru mai multi nativi
ADVERTISEMENT

Horoscopul Mariana Cojocaru pentru săptămâna 8 – 13 februarie 2021 vine cu o perioadă încărcată din punct de vedere al tensiunilor și discuțiilor aprinse. 

Fiecare semn zodiacal are un echivalent în zodiacul chinezesc, care se schimbă perioada asta. Mai exact, pe 12 februarie intrăm în Anul Bivolului de Metal, care vine cu foarte multe aspecte negative.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare zodie sunt relatate în rândurile de mai jos. Află și tu care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte acestea.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 8 – 13 februarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Anul chinezesc, care începe pe 12 februarie, aduce o perioadă a incertitudinilor din foarte multe puncte de vedere. Dragonul, echivalentul acestei zodii, trebuie să fie extrem de atent la schimbările care intervin legat de carieră, familie, sănătate și dragoste.

ADVERTISEMENT

Taur

Echivalentul lunar în zodiacul chinezesc al acestei zodii este Șarpele, dovadă că 2021 nu va fi unul deloc ușor. Vor exista tensiuni în relații compatibile și incompatibile, sănătate și virtutea carierei karmice. Să te aștepți la o perioadă încercată și grea.

Gemeni

Zodia Gemeni sunt echivalentă cu Calul din zodiacul chinezesc. Potrivit astrologului anul 2021 va fi unul încercat pe business și carieră, sentimente și sănătate, copii și contracte. Se anunță separări și divorțuri, Axa Dragonului venind cu multe căi de înțelegere.

ADVERTISEMENT

Rac

Capra sau Oaia sunt animalele domestice din zodiacul chinezesc care reprezintă zodia Rac. Axa Dragonului e axată pe carieră și poate anunța blocaje, inclusiv în relația de cuplu. Tensiunile și problemele de comunicare sunt la ordinea zilei în perioada ce vine.

Leu

Maimuța este echivalentul acestei zodii, dovadă că vizează la asocieri și parteneriate în carieră. Săptămâna aduce tensiuni și probleme în relația de cuplu, în timp ce legat de partea profesională te gândești să încerci și un alt domeniu de activitate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara este pe aceeași lungime de undă cu Cocoșul din zodiacul lunar chinezesc, anul Bivolului de Metal venind cu surprize foarte mari. Planul afectiv este serios zdruncinat, relațiile cu cei din jur având mult de suferit. Axa Dragonului Karmic afectează sănătatea, afecțiunile fiind greu de depistat.

Continuarea horoscopului Mariana Cojocaru pentru intervalul 8 – 13 februarie 2021 poate fi citită pe kfetele.ro.

ADVERTISEMENT