Life

Horoscop săptămânal realizat de Camelia Pătrășcanu. De ce va fi perioada 11-17 iulie 2022 una de foc

Camelia Pătrășcanu a făcut principalele previziuni astrologice pentru săptămâna 11-17 iulie 2022, una pe care o consideră de foc. Ce se întâmplă cu Berbecii, Gemenii sau Balanțele?
10.07.2022 | 15:12
Horoscop saptamanal realizat de Camelia Patrascanu De ce va fi perioada 1117 iulie 2022 una de foc
Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 11-17 iulie 2022. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru săptămâna 11-17 iulie 2022, realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu, vine cu o serie de surprize mai mult sau mai puțin plăcute pentru zodii.

Horoscop pentru săptămâna 11-17 iulie 2022, realizat de Camelia Pătrășcanu

Berbecii sunt puși pe rezolvat tot felul de lucruri. E o săptămână plină pentru ei, una cu dialoguri importante, cu întâlniri deosebite. Taurii au o perioadă de foc.

ADVERTISEMENT

Nu mai știu cum să mai facă rost de bani, iar disputele care pot fi cauzate de lipsurile financiare se vor da cu cei din jur. Trebuie să fie atenți la anumite chichițe juridice.

Gemenii sunt cu ochii în patru. Simt tot felul de capcane atunci când vine vorba de profesia lor ori de banii pe care trebuie să îi obțină. Racii sunt nevoiți și ei să fie ceva mai atenți la oamenii din jur, în special la ce li se transmit. Se pot interpreta multe lucruri în mod eronat.

ADVERTISEMENT

Leii au câteva zile tensionate. Nativii de foc încearcă niște scurtături spre a rezolva unele probleme, dar nu e garantat că le va și ieși. Fecioarele caută o cale de eliberare. Nu vor să se mai bazeze 100% pe ceilalți, așa că pornesc lupta pentru propria lor independență.

Scorpionii trec prin situații de foc din cauza banilor

Balanțele simt nevoia să primească dovezi de afecțiune, simt nevoia ca oamenii să le arate că au o importanță în viața lor. Sunt puse pe schimbări prin casă, ca principală activitate.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au și ei o perioadă de foc, tot din cauza banilor. Se pare că banii creează cele mai multe probleme pentru zodii. Unele sume pe care trebuie să le primească ar putea fi blocate de birocrație.

Săgetătorii sunt în mare formă! Nu e exclus să stârnească anumite invidii, să fie puși în situații care să le crească nivelul de popularitate. Capricornii încearcă să se transforme ori să se adapteze la cerințele celorlalți. Au o perioadă plină de schimbări și ei.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii trebuie să se reorganizeze din temelii. Au nevoie fie de o rutină nouă, fie de noi țeluri. Peștii tranșează o problemă sentimentală, lămuresc un aspect care atârnă greu de inima lor. Previziunile astrologului au fost făcute pentru Antena 3.

 

ADVERTISEMENT