Life

Horoscop săptămânal realizat de Mariana Cojocaru. Gemenii și Racii primesc atenționări serioase!

12.04.2021 | 12:35
Horoscop saptamanal realizat de Mariana Cojocaru Gemenii si Racii primesc atentionari serioase
Horoscop realizat de Mariana Cojocaru. Foto: româniatv.net
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop realizat de Mariana Cojocaru, pentru săptămâna în curs, mai multe zodii au de trecut anumite cumpene destul de serioase.

Previziunile făcute de celebrul astrolog până pe 17 aprilie nu sunt tocmai bune. Printre zodiile atenționate cu privire la ce urmează se numără Gemenii și Racii.

ADVERTISEMENT

Berbecii au niște blocaje afective și s-ar putea trezi cu tot felul de probleme în cuplu. Trebuie să fie atenți și la starea lor generală de sănătate.

Horoscop săptămânal realizat de Mariana Cojocaru

Taurii sunt pe un butoi de pulbere din punct de vedere sentimental, dar și profesional.

Gemenii sunt nevoiți să caute acul în carul cu fân. Din punct de vedere profesional, lucrurile nu stau deloc roz săptămâna aceasta pentru nativii de aer.

ADVERTISEMENT

Racii pășesc pe un drum înfundat și apar tot felul de dușmani invizibili. S-ar putea să reia anumite lucruri pe care le-au abandonat în viață, anumite situații legate de dragoste sau carieră.

Balanțele și Peștii pornesc la luptă

Leii stau pe un risc de incidente, deci trebuie să fie cu ochii în patru pe unde pășesc și ce anume fac.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor vedea efectele domino-ului în săptămâna aceasta. Va fi suficient să răstoarne o singură piesă și totul să se năruiască.

Balanțele intră într-un ring de box. S-ar putea să poarte anumite bătălii cu cineva din familie ori chiar cu anumite autorități. Își revendică drepturile.

ADVERTISEMENT

Scorpionii pun dragostea pe primul loc săptămâna aceasta, iar pe locul doi va fi de data asta cariera, în special relația cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri.

Săgetătorii joacă la două capete pe plan amoros, iar asta poate aduce consecințe nu tocmai plăcute.

Capricornii au parte de adevărate probe sportive în următoarele zile. Dacă sunt rezistenți și au viteză, vor depăși toate obstacolele pe care le scoate destinul în cale.

Vărsătorii, în special cei care sunt căsătoriți, pot primi anumite vești care îi pot destabiliza. Și ei trebuie să aibă grijă de organismul lor mai multe ca oricând.

Peștii sunt și ei dispuși să ducă anumite lupte, ca într-un meci de judo. Bătălia va fi dură, însă acești nativi nu vor avea încotro. Previziunile astrologului Mariana Cojocaru au fost făcute pentru site-ul kfetele.ro.

 

ADVERTISEMENT