Life

Horoscop săptămânal Urania. Ce ne aduce perioada cuprinsă între 15 și 21 mai 2021. Atenție, Raci!

14.05.2021 | 13:57
Horoscop saptamanal Urania Ce ne aduce perioada cuprinsa intre 15 si 21 mai 2021 Atentie Raci
Horoscop săptămânal Urania. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop săptămânal realizat de Urania, pentru perioada 15-21 mai 2021, mai multe zodii vor avea parte de experiențe inedite.

Săptămâna cuprinsă între 15 și 21 mai 2021 vine cu atenționări din partea astrelor și cu o serie de surprize plăcute, în funcție de așteptările și acțiunile fiecăruia.

ADVERTISEMENT

Berbecilor li se recomandă să aibă multă răbdare în special la locul de muncă. Săptămâna este una destul de bună pentru acești nativi, potrivit astrologului Urania.

Horoscop săptămânal Urania. Ce aduce perioada 15-21 mai 2021

Planetele și tranzitele lor vor susține foarte puternic tot ce ține de comunicare și vocație în cazul celor născuți sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Taurii se pot confrunta cu niște situații neplăcute. Nativii de pământ riscă să intre în conflicte verbale cu cunoscuții, cu vecinii sau chiar cu frații.

După data de 17 mai s-ar putea să participe la anumite întruniri care nu vor fi pe placul lor. Cineva din familie, o persoană mai în vârstă, îi va trage la răspundere pentru atitudinea lor.

ADVERTISEMENT

Gemenii simt nevoia de afirmare, iar astrele sunt de partea lor în tot ceea ce vor dori să facă. Sunt foarte buni în luările de cuvânt pe care le vor avea la întâlniri oficiale sau ședințe extrem de importante. Este o săptămână bună.

Fecioarele se revoltă

Horoscop săptămânal Urania pentru Rac. Racii se pot lovi de serioase probleme financiare în perioada care urmează. Anumite reglementări, legi, restricții impuse de lege s-ar putea să le taie din fondurile la care au acces sau chiar să le îngreuneze accesul la bani cu totul.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă vor descoperi într-un mod subtil sensul vieții lor și primesc tot felul de semnale interesante. Din punct de vedere spiritual, ancestral, e o săptămână plină de revelații.

Leii trebuie să fie cu ochii în patru căci oamenii tind să își piardă încrederea în ei mai ușor ca altădată deoarece nu sunt foarte convingători în anumite proiecte.

Este o săptămână cu dus-întors, una în care prudența este cuvântul de ordine în cazul lor. Trebuie să fie mult mai prezenți și mult mai răbdători.

Fecioarele devin revoluționare. Vor acționa din impuls, dar în aceeași măsură își vor cântări foarte bine reacțiile căci unele lucruri exagerate nu pot fi suportate de ele, mai ales că vor simți că li se încalcă liberul arbitru.

Citește continuarea horoscopului săptămânal oferit de Urania pentru ziarul Libertatea aici.

 

ADVERTISEMENT