Life

Horoscop special: ce prevăd runele lui Mihai Voropchievici pentru sfârșitul anului 2022. Fecioarele și Scorpionii, în vizor

Ce prevăd runele lui Mihai Voropchievici pentru sfârșitul anului 2022? Multe zodii mai au de tras, dar ce urmează pentru ele va fi fantastic!
01.10.2022 | 19:18
Horoscop special ce prevad runele lui Mihai Voropchievici pentru sfarsitul anului 2022 Fecioarele si Scorpionii in vizor
Horoscop rune pentru sfârșitul lui 2022, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

În previziunile făcute de Mihai Voropchievici pentru anul 2022, acesta ne avertiza și ne sfătuia în legătură cu o serie de evenimente din viața noastră. Cum se va încheia, așadar, acest an, conform runelor numerologului?

Runele lui Voropchievici și sfârșitul anului 2022

Berbecii trebuie să mizeze până la sfârșitul anului pe încrederea în forțele lor și să gândească înainte să acționeze. Multe probleme pot apărea pentru acești nativi din cauză că trec la fapte înainte să rumege bine situația.

ADVERTISEMENT

Taurii au ca mare lecție până la sfârșitul acestui an să renunțe la temeri. Dacă acționează cu frică, vor atrage asupra lor lucruri neplăcute.

Pentru Gemeni, anul se poate încheia în glorie cu condiția să fie recunoscători pentru lucrurile minunate care s-au produs și se produc în viața lor. Racii vor alege să fie fericiți cu adevărat după ce se vor concentra mai mult pe viața și pe problemele lor.

ADVERTISEMENT

Leii se încarcă în continuare din empatia celorlalți. Nativii de foc se vor redescoperi așa cum nu au mai făcut-o niciodată.

Fecioarele trebuie să scape musai de persoanele toxice și de situațiile negative. Sfârșitul anului 2022 le poate aduce rezoluții importante, frumoase. Vor realiza care sunt oamenii care contează cu adevărat în viața lor.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii, o nouă călătorie

Balanțele trăiesc în iubire, împăcați cu destinul lor, cu bune și cu rele. Scorpionii renunță să se mai compare cu ceilalți și vor observa că sunt buni în tot ceea ce fac.

Săgetătorii au șansa de a începe o nouă călătorie în viața lor ori să o continue pe cea începută în luna ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT

Capricornii învață să fie mai fericiți, căci dacă ei sunt bine în pielea lor, și lumea din jur capătă o altă culoare. Vărsătorii cultivă și ei empatia, la fel ca Leii.

Cât despre Pești, aceștia vor alege chiar și în ultimele luni ale anului 2022 iubirea înainte de orice.

Previziunile lui Mihai Voropchievici au fost făcute pentru Antena 3. 

ADVERTISEMENT