Life

Horoscop special de Ziua Îndrăgostiților. Două zodii vor fi în culmea fericirii pe 14 februarie 2021

10.02.2021 | 22:06
Horoscop special de Ziua Indragostitilor Doua zodii vor fi in culmea fericirii pe 14 februarie 2021
ADVERTISEMENT

Mult a fost, puțin a rămas până duminică, 14 februarie, când vei sărbători cum se cuvine, alături de persoana iubită, Ziua Îndrăgostiților. Știm că ești curios să afli ce surprize te așteaptă, așa că ți-am pregătit un horoscop cu totul și cu totul special.

Te numeri printre nativii din zodia Gemeni? Poți să țopăi de pe acum mai ceva ca un copil, pentru că veștile sunt cât se poate de bune. Astrele s-au aliniat astfel încât să ai parte în viața sentimentală de armonia după care tânjești încă de la sfârșitul anului trecut.

ADVERTISEMENT

Dacă ești născut sub semnul Fecioarei și nu ai întâlnit până acum sufletul pereche, avem un sfat pentru tine: deschide bine ochii! Nu de alta, dar s-ar putea ca norocul să îți surâdă tocmai în această zi specială.

Horoscop special. Ce surprize te așteaptă de Ziua Îndrăgostiților

Berbec

Chiar dacă nu te numeri printre nativii care au nevoie de o zi anume să își exprime sentimentele față de acea persoană specială, nici nu ai de gând să ratezi această ocazie. La cât ești de inventiv, sigur vei găsi o cale să o surprinzi plăcut.

ADVERTISEMENT

Taur

Conservator, romantic și dornic să-ți răsfeți partenerul de viață, ai pregătit ceva special pentru Ziua Îndrăgostiților. E normal să ai emoții, dar nu te îngrijora. Îți garantăm că totul va decurge conform planului.

Gemeni

Nici că se putea un moment mai bun pentru ca armonia să-și facă din nou loc în relația cu persoana iubită. Și aveai tendința să crezi că nu ești un favorit al sorții. Universul te iubește, trebuie doar să ai puțină răbdare. Pregătește-te pentru o Zi a Îndrăgostiților mai ceva ca în povești.

ADVERTISEMENT

Rac

Fiind cel mai romantic dintre nativi, nu ne surprinde că încerci să organizezi totul ca la carte. Mâncare bună, muzică lentă, o șampanie de calitate, cadouri și petale de trandafiri sau lumânărele cât cuprinde, toate fac parte din „repertoriul” tău.

Leu

Nici tu nu te lași mai prejos când vine vorba de organizarea unui eveniment grandios prin care să-ți surprinzi persoana iubită. Sfatul nostru e să începi cu o rezervare la un restaurant de lux. Restul vine de la sine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu ai întâlnit până acum sufletul pereche? Nicio grijă. Fii cu ochii-n patru pe 14 februarie! Nu de alta, dar e posibil ca norocul să-ți surâdă tocmai în această zi specială.

Balanță

Îți place la nebunie să flirtezi și ești foarte romantic, așa că îți vei propune să faci ceva special dacă ai persoana iubită alături. În caz contrar, e momentul să pornești „la vănătoare”. Poate îți iese în cale persoana potrivită.

Scorpion

Vei avea grijă să-ți demonstrezi iubirea prin câteva activități romantice. Nu trebuie să ai emoții, persoana iubită se va bucura de tot ce îi pregătești. Dacă nu ai cu cine să petreci această zi, lasă ironiile și încearcă să privești cu atenție în jur. Cineva nutrește sentimente puternice pentru tine.

Săgetător

Cel mai probabil, îți vei petrece Ziua Îndrăgostiților de unul singur. Nu degeaba ești supranumit „celibatarul zodiacului”. Dacă n-am ști că nu ești suficient de romantic pentru a aprecia o astfel de sărbătoare, am crede că te afectează această situație.

Capricorn

Ești încăpățânat și obișnuit să obții mereu ce vrei, indiferent de eforturile necesare. Dacă nu ai partener și ai pus ochii pe cineva, faci tu cumva să aranjezi o întâlnire pentru seara respectivă. Ai suficiente metode de convingere.

Vărsător

Adori tot ceea ce ține de Ziua Îndrăgostiților și abia aștepți să o petreci în compania persoanei dragi. Poți începe printr-o cină la lumina lumânărilor. Dacă se întâmplă să nu ai pe cineva alături, nu-ți pierde speranța. Sufletul pereche e foarte aproape, trebuie doar să-l recunoști.

Pești

Tradițiile de Sfântul Valentin nu te încântă absolut deloc, mai ales că nu ai obiceiul de a-ți dezvălui sentimentele. Ce să mai vorbim de gesturi romantice? De fapt, Dacă ai pe cineva, cel mai probabil vei organiza o activitate distractivă. Cina în doi iese din discuție.

ADVERTISEMENT