Life

Horoscop special. Evenimentele astrologice care vor schimba totul până la finalul lunii octombrie

08.10.2020 | 15:51
Horoscop special Evenimentele astrologice care vor schimba totul pana la finalul lunii octombrie
ADVERTISEMENT

Vă prezentăm un horoscop special al celor mai importante evenimente astrologice, cele care își vor pune amprenta asupra tuturor zodiilor până la finalul acestei luni.

Evenimentele astrologice care vor schimba totul până la final de lună

Mai multe evenimente astrologice vor avea loc în continuare, luna aceasta, și, de departe, cel mai important este Mercur retrograd care pătrunde în Scorpion pe 14 octombrie.

ADVERTISEMENT

Pe 14 octombrie, Mercur revine retrograd în zodia Scorpion, moment al adevărului pentru foarte mulți nativi. Acest fenomen va intensifica relațiile interumane.

Pe 16 octombrie se va produce Lună Nouă în Balanță, iar acest eveniment va aduce multe momente de cumpănă mai ales în viețile zodiilor de apă. Scorpionii, Racii și Peștii vor fi nevoiți să ia o serie de decizii extrem de importante pentru liniștea sufletului lor.

ADVERTISEMENT

Puțin mai târziu, pe 22 octombrie, Soarele va pătrunde în sectorul astrologic al Scorpionului și va aduce alinare în viețile celor care au avut sau au de suferit din cauza vremurilor în care trăim.

Fecioarele și Vărsătorii își găsesc dragostea

Capricornii ar putea avea parte de niște ponturi importante cu ajutorul cărora vor putea face bani serioși.

ADVERTISEMENT

Pe 28 octombrie, Mercur și Venus pătrund în Balanță, iar pe 31 octombrie se va produce Lună Plină în zodia Taur.

Cum se traduc evenimentele de la sfârșitul acestei luni? Ei bine, Balanțele și Taurii, ambele guvernate de planeta Venus, a iubirii și a erotismului, vor prinde mai multă putere pentru a realizat tot ceea ce își doresc.

ADVERTISEMENT

Au parte de tot felul de evenimente interesante în plan familial. Fecioarele, Săgetătorii, Berbecii, Gemenii și Vărsătorii sunt cei mai avantajați de evenimentele astrologice de la sfârșitul lunii octombrie.

Pentru Fecioare și Vărsători cel puțin, se deschid porțile iubirii. Vor cunoaște persoane importante care vor pătrunde în sufletul lor și îi vor face din nou să spere la o iubire, după nenumăratele decepții pe care le-au avut în ultimii ani.

Așadar, urmează o perioadă interesantă, una în care vom deveni mai puternici, mai iubitori și mai atenți, căci obstacolele sunt peste tot.

 

ADVERTISEMENT