Life

Horoscop special marca Mihai Voropchievici. Care sunt pietrele care îți poartă noroc, în funcție de luna nașterii

Ce piatră prețioasă îți poartă noroc, în funcție de luna în care te-ai născut? Mihai Voropchievici oferă câteva sfaturi despre pietrele protectoare!
19.02.2023 | 19:35
Horoscop special marca Mihai Voropchievici Care sunt pietrele care iti poarta noroc in functie de luna nasterii
Mihai Voropchievici: pietrele protectoare ale fiecărei zodii. Foto: ASTRO-FANATIK
ADVERTISEMENT

Astrologul FANATIK, maestrul Mihai Voropchievici, îți spune care sunt pietrele prețioase care îți aduc noroc și protecție, în funcție de luna nașterii. Iată un horoscop cu totul aparte!

Mihai Voropchievici: care e piatra prețioasă purtătoare de noroc în funcție de zodie și luna nașterii tale

Cele opt pietre prețioase, aducătoare de noroc sunt acvamarinul, granatul, smaraldul, diamantul, marmura neagră, safirul, sardonixul sau agatha. Agathele pot fi multicolore, pleacă de la cea roșie până la cele negre sau albe.

ADVERTISEMENT

Acvamarinul e considerată piatra norocului în căsnicie. E piatra salvatoare pentru marinari, mai ales că are culoarea apei mării. Îi protejează pe îndrăgostiți de pasiunile chinuitoare. Acesta se răsfrânge în mod deosebit asupra nativilor din zodia Leu.

Diamantul este piatra prețioasă care aduce purtătorului ei curaj și îi va netezi calea spre noroc. Diamantul ajută în dragoste pentru cei care vor să fie fideli. Este piatra care va purta noroc negreșit în primul rând Berbecilor, dar, uneori, mai sunt asociați și cu Leii, dar și cu Taurii.

ADVERTISEMENT

Smaraldul era considerat nestemata care te apără de pericole și necazuri la naștere. Romanii îl foloseau când soțiile erau în pragul nașterii. Moașele le așezau sub pernă sau pe pat smaralde. Această piatră acuză în caz de neseriozitate, când ești inconstant. Culoarea verde este asemuită cu ochii iubitei, dar și cu trădarea în dragoste.

Smaraldul, piatra Gemenilor și a Taurilor

Această piatră vindecă trădarea în dragoste. În zodiac, smaraldul e piatra Gemenilor, dar și a Taurilor. Taurii acaparează mai multe pietre.

ADVERTISEMENT

Granata este o piatră deosebit de frumoasă. Este simbolul credinței în dragoste, al fidelității și loialității și în prietenie. Granata e piatra Capricornului, ocrotindu-l în lunatica sa existență sentimentală. Ei sunt, de obicei, mai pragmatici în dragoste.

Pietrele nergi impun o stare sufletească mai suspendată, îți creează o stare de binefacere. Marmura neagră, mai precis, oferă stabilitate. Sunt multe care derivă dintr-un cărbune compact, antracitul sau huila. Aceste pietre au influențe curative asupra femeilor, inclusiv în cazul practicilor oculte, vrăjitoriilor.

ADVERTISEMENT

Pietrele acestea contribuie la asigurarea echilibrului nervos. Mergem la a șasea piatră, safirul. Cele mai impresionante pietre de safir au fost descoperite undeva unde a fost Raiul omenirii, în Sri Lanka sau insulele indoneziene.

Sardonixul le poartă noroc Săgetătorilor

Sunt binefăcătoare chiar și în relatările cărții sfinte. Ele contribuie semnificativ la menținerea sănătății mintale, făcând echilibru între rațiune și suflet. Îi ajută mai ales pe nativii din Fecioară. Trebuie purtat în zona inimii, întărind-o.

Potrivit unor credințe vechi, safirul contribuie la menținerea sub control a libidoului. E un adevărat paznic al castității. Se spune că această piatră poate alunga forțele răului.

Sardonixul este considerată piatra fericirii în căsnicie. Așa o socoteau romanii. Sardonixul e recomandat a fi purtat la nuntă, de către mirese, pentru a le inspira și ajuta în mariaj.

Determină un farmec aparte și o viață socială bogată. Ultima piatră, turcoaza sau peruzeaua. Vechii perși o considerau semnul norocului și al dragostei. E o piatră semi-prețioasă puternic colorată. Protejează împotriva relelor intenții, a celor care au porniri de agresiune sentimentală și sexuală. Aceasta e piatra Săgetătorilor.

Cei născuți în ianuarie, protejați de granate

Cei născuți în ianuarie trebuie să poarte granate. Acești nativi sunt mereu puternici și dornici să fie în fruntea altora. Vor vrea și vor putea să conducă dacă își doresc. Vor fi iubiți pentru puterea și pentru carisma lor.

Luna februarie e luna purtătorilor de opal și amethist. Sunt pietrele ce par a emana lumină. Sunt foarte luminoase. Când cineva privește o persoană care poartă opal și are gânduri negative, piatra se închide la culoare. Ăsta e semnul că ai suferit un atac mai puțin pozitiv din partea răutăcioșilor.

Cei născuți în martie au piatra Lunii. Ei sunt aflați sub constelația Peștilor și au multe pericole de înfruntat. Sunt încercați de destin, iar hematitul roșu le poartă noroc.

Luna aprilie e luna purtătorilor de diamante. Diamantul, cea mai dură dintre pietre, e lacrima clară a Pământului. Își va ocroti purtătorul în două momente cruciale: când iubește, dar și când se războiește. E un furnizor de succes în dragoste și înfrânează excesele de orice fel.

Oamenii care sunt născuți în luna mai se pot considera fără teama de a greși datorită smaraldului. Smaraldul poartă în el imaginea caleidoscopică a Lunii. Poate fi comparat cu un ochi al Universului, atotcuprinzător.

Jadul le vine în ajutor celor născuți în luna mai

Jadul este, în China, la mare loc de cinste. Acolo se găsesc conglomerate întregi de jad. Multe obiecte de feng-shui sunt făcute din jad. Îi dă omului putere și credință în ceea ce face. Și jadul poartă noroc celor veniți pe lume în luna mai.

Luna iunie e luna purtătorilor de topaz și agathă. Ei tânjesc după romantism. Agatha le protejează sănătatea și integritatea corporală celor născuți în această lună.

Luna iulie e luna purtătorilor de perle și rubine. Rubinul acționează ca un magnet sentimental. Înseamnă durată și rezistență în fața timpului. Va contribui la longevitate în cuplu. Rubinul e și piatra ținerii de minte.

Sardonixul este piatra benefică pentru cei născuți în august. E piatra care e considerată atât de stabilizatoare că de multe ori acești nativi nu vor să o poarte.

Octombrie, luna purtătorilor de opal

Safirul e piatra prețioasă pentru cei născuți în septembrie. Piatra aceasta face regulile, iar oamenii care o poartă pot respecta un program de viață. Poate fi piatră-talisman pentru anumite boli grele.

Octombrie e luna purtătorilor de opal și coral. Opalul cuprinde toate radiațiile luminoase, după cum strălucește Soarele. Opalul e socotit a fi piatra binelui, ocrotindu-l pe care care o poartă de toate relele acestei lumi. Cei care o poartă pot face diferența dintre adevăr și minciună.

Noiembrie e luna purtătorilor de topaz auriu. E asemenea unui bulgăre de miere în toiul verii, când bate Soarele în borcanul cu miere. Este mesagerul prieteniei și al dragostei. Se numește și piatra inimii calde și primitoare. E asociată cu bunătatea și dărnicia.

Decembrie e luna purtătorilor de jasp și turcoaze. Se spune că dacă un apropiat îți face în dar turcoaza, puterea se va manifesta în tot ce acționezi, nu doar în dragoste. Turcoaza, dacă simte că purtătorul e amenințat, își va schimba nuanța.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Mircea Geoană, umilit de niște săteni. Ce imagine
Mircea Geoană, umilit de niște săteni. Ce imagine
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul