ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Special: Mercur Retrograd în Noiembrie – Momente tensionate și surprize pentru mulți nativi

Autor: Ionuţ Cataramă | 17.11.2020 | 12:24
Horoscop Special: Mercur Retrograd în Noiembrie – Momente tensionate și surprize pentru mulți nativi

Un horoscop altfel, cu mercur retrograd în luna noiembrie, care aduce în prim plan câteva zodii ce vor avea parte de clipe pe care nu le-au mai trăit de multă vreme. Tensiuni în familie, în relația de cuplu, surprize neașteptate, sunt efectele acestui fenomen care are loc și ne influențează viața.

ADVERTISEMENT

Berbec

Sunteți într-o perioadă sensibilă, luna asta aveți pate de surprize din partea celor dragi, aveți grijă și la prieteni, și la vremea rece de afară, în principiu, trebuie să fiți mai atenți la tot ce vă înconjoară. Lăsați gândurile și ocupați-vă de cele importante, familia vă este alături, chiar dacă nu vrea ați comunicat în ultima vreme.

Taur

Sunteți ușor depresivi, dar dată fiind situația, asta se întâmplă tuturor. Mercur retrograd în noiembrie nun vă ajută prea mult, aveți probleme în relația de cuplu pe care nu o să le rezolvați dacă o să continuați să nu comunicați cu persoana de lângă voi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunteți plini de energie, vă faceți planuri, iar cei din jur vă apreciază entuziasmul. Vă pregătiți și pentru niște proiecte personale care s-ar putea să vă iasă dacă știți cum să le gestionați.

Rac

Sunteți un du-te – vino, că aveți trebuie de făcut peste tot. Sunteți puțini obosiți, poate o pauză de la muncă sau de la ceea ce faceți nu ar strica, mai luați-vă și niște vitamine, vă ajută mult pe partea de imunitate, pe care ați neglijat-o în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Leu

Aveți chef de plimbare, vă programați concedii, iar luna asta s-ar putea să vă iasă pasența, căci mercur retrograd în noiembrie vă avantajează, vă aduce spor și ceva bani de la serviciu, primiți de la familie, o sursă sigură, cel puțin.

Fecioară

Voi vă aflați într-o perioadă sensibilă, sunteți ușor melancolici, nostalgici, însă dacă vorbiți cu persoanele potrivite veți reuși să ieșiți din starea în care vă aflați.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vreți să vă schimbați locul de muncă, iar luna asta e posibil să și reușiți. primiți o ofertă de bani, cu tot cu un post nou la concurență, dar gândiți-vă bine și cântăriți avantajele, s-ar putea să nu luați o decizie buna, dintr-un anumit punct de vedere. Trebuie să știți, înainte de toate, ce vă doriți, ceea ce e cam greu, că sunteți ușor debusolați.

Scorpion

Sunteți implicați în activități de familie, primiți o propunere de vacanță, dar nu prea vă încântă ideea, mai ales că sunteți speriați de virus. Ar trebui să vă gândiți, totuși, pentru că sunteți cam neieșiți din casă.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Sunteți în conflict cu câțiva colegi, parte ar trebui să lăsați garda jos, că prea vă spuneți tăios părerea. Stați mai calmi, gândiți la rece și oamenii își vor schimba atitudinea față de voi. Nu mai fiți certăreți, luna asta sunteți ușor influențabili, așa că nu mai aplecați urechea și apoi reacționați.

Capricorn

Aveți parte de momente ușor tensionate. În familie. În relația de cuplu. Cert este că nu prea sunteți bine, dar o să ieșiți din întreaga situație dacă știți să gestionați totul cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Sunteți într-un conflict deschis cu partenerul d viață și s-ar putea ca luna asta să vă spuneți adio. Posibil să vă pară rău, dar cert este că din moment ce luați această decizie nu mai puteți da înapoi.

Pești

Vă gândiți serios să plecați din țară, ori să vă faceți sărbătorile peste hotare. Sigur găsiți și niște bilete norocoase, luna asta fiți pe fază, că poate reușiți să cumpărați niște zboruri la prețuri infime.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!