Life

Horoscop special pentru luna august 2021. Ce te așteaptă în funcție de ziua din săptămână în care te-ai născut

Horoscop special pentru luna august 2021: află ce te așteaptă în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut!
28.07.2021 | 13:30
Horoscop special pentru luna august 2021 Ce te asteapta in functie de ziua din saptamana in care teai nascut
ADVERTISEMENT

Acest horoscop special pentru luna august 2021 este realizat în funcție de ziua din săptămână în care te-ai născut. Descoperă care sunt provocările pe care astrele ți le-au pregătit.

Luni. Cei născuți într-o zi de luni (ziua Lunii) tind să acționeze cu mai multă prudență în luna august 2021. Sunt ceva mai sensibili și mai precauți în relațiile cu cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Vor avea multe motive de bucurie, însă pentru că sunt mereu pesimiști, se vor bucura de anumite realizări cu mare grijă. Unora nu le vine să creadă că toate lucrurile funcționează perfect.

Horoscop special pentru luna august 2021 în funcție de ziua nașterii

Marți. Cei născuți în ziua planetei Marte vor fi puși pe fapte mari. Luna august este perfectă pentru a schimba lucrurile din temelii.

ADVERTISEMENT

Sunt favorizați în special cei care activează în domenii în care trebuie să comunice mult. Ies în evidență prin claritate și consecvență.

Miercuri. Persoanele născute în ziua lui Mercur vor avea un august plin de obstacole. Primesc anumite reproșuri din partea unor persoane pentru care nu au sentimente foarte plăcute.

ADVERTISEMENT

Joi. Cei născuți în ziua lui Jupiter vor renaște din propria cenușă în august, precum pasărea Phoenix. Se vor implica în tot felul de activități și vor da dovadă de determinare în proiectele lor.

Cei născuți duminica, favoriții astrelor

Pot fi un exemplu de urmat pentru cei care nu își găsesc busola. Sunt partenerii ideali de conversație mai ales în privința ocultismului și misticismului.

ADVERTISEMENT

Vineri. Cei născuți în ziua planetei Venus reușesc să se replieze din mers în cariera lor. Trec cu ușurință peste micile inconveniențe și sunt extrem de săritori atunci când simt că oamenii din jurul lor depind de ajutorul lor.

Sâmbătă. Cei născuți în ziua lui Saturn sunt atrași de lucrurile efemere ale vieții. O vor ține într-o distracție continuă în luna august. Nu vor ține cont de absolut nimic pentru a se simți bine. Cum se zice, sunt sufletul petrecerii.

Duminică. Persoanele născute în ziua Soarelui (Sunday) își depășesc limitele și obțin performanțe de neegalat. Sunt cei mai norocoși, cei cu care soarta este prietenoasă.

Sectorul amoros este cel mai bine aspectat din punct de vedere astrologic. Cei tineri au șansa să se logodească ori chiar să se căsătorească. Mulți se vor așeza la casele lor.

 

ADVERTISEMENT