Life

Horoscop special pentru vara 2020. Două zodii pot începe o viaţă nouă

01.06.2020 | 17:18
Horoscop special pentru vara 2020 Doua zodii pot incepe o viata noua
Vara aduce împlinirea pe plan sentimental pentru două dintre zodiile horoscopului. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vara se apropie cu pași repezi și îți aduce provocări importante din punct de vedere profesional, indiferent de zodia în care te-ai născut. Unde mai pui că e posibil să întâlnești persoana alături de care îți vei petrece tot restul vieții. Trebuie doar să urmărești cu atenție toate semnele pe care le trimite Universul.

Horoscopul verii 2020. Dragostea plutește în aer pentru Gemeni și Fecioare

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, ai toate motivele să țopăi de bucurie ca un copil, pentru că una dintre cele mai arzătoare dorințe ale tale  se va îndeplini în următoarea perioadă. Nu vorbim despre un nou loc de muncă deocamdată, ci despre o poveste de dragoste ca în filme. Aștepți de atâta amar de vreme, iar acum a venit momentul să-ți cunoști sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Nici Fecioarele nu o duc tocmai rău din punct de vedere sentimental, pentru că în relația lor domnește armonia, după o perioadă în care certurile au fost la ordinea zilei. Ați vorbit pe îndelete, ați lămurit ce aveați de lămurit, iar acum vă bucurați unul de celălalt mai mult ca niciodată. Cine știe, poate chiar bat clopote de nuntă.

Berbec

La începutul verii, flirtul este în floare. Parcă pretendenții ies ca ciupercile după ploaie și nu mai știi cum și pe cine să alegi. Chiar dacă îți place să fii curtat și să roiască în jurul tău, iar tu să îi învârți pe degete așa cum vrei, la un moment dat te saturi de aceste lucruri infantile și visezi la o relație stabilă care să îți păstreze fluturașii în stomac. Pe finalul verii este foarte posibil să întâlnești persoana aceea specială pe care o aștepți de atât de mult timp. Dacă deja ai o relație serioasă se anunță ceva tensiuni pe la mijlocul verii, dar nimic îngrijorător.

ADVERTISEMENT

Taur

Vara aceasta poate să debuteze pentru tine într-un mod oarecum neașteptat. O colegă sau un coleg de la birou poate să te curteze, iar tu să te lași purtat de val fără să stai pe gânduri. Dacă ai grijă, poți dezvolta o relație foarte frumoasă care să fie exact pe placul tău. Dacă ești deja într-o relație se anunță o vară fierbinte, pasională, romantică și surprinzătoare. Lunile iulie și august aduc în prim plan relațiile amoroase ale cuplurilor care devin explozive. Motivul? E vară!

Gemeni

Dacă ai deja o relație, pregătește-te pentru lucruri extraordinare. Pasiunea revine în cuplul tău și clipele de iubire romantică vor presăra fiecare zi. Pe finalul verii relațiile se bazează foarte mult pe comunicare. Dacă până acum nu ți-ai găsit sufletul pereche dezvoltarea comunicării de la finalul verii este în favoarea ta și te va ajuta să cunoști persoane noi care te vor surprinde într-un mod plăcut.

ADVERTISEMENT

Rac

Prima jumătate a verii este foarte încărcată din punct de vedere emoțional. Vrei să ai libertate, vrei să experimentezi noi aventuri, dar în același timp vrei să ai pe cineva lângă tine care să te alinte și să te răsfețe așa cum îți dorești. Pe finalul verii va fi nevoie de câteva decizii foarte importante și tranșante. Vor fi decizii de genul: ori vă mutați împreună ori vă despărțiți. În orice situație, lucrurile se vor termină într-o atmosferă pașnică.

Leu

Vara debutează într-o atmosferă romantică, feerică și foarte pasională. Cum ar spune cântecul, „stai pe spate și hai să aprindem artificii pe tavan”, ca să înțelegi exact cum va fi acest început de vară pentru tine. În această perioadă pui mare preț pe emoții, trăiri și profunzimea sentimentelor. Dacă încă nu ai găsit sufletul pereche nu este cazul să te impacientezi. A doua jumătate a verii este plină de aventuri, de flirturi îndrăznețe și de noi experiențe.

ADVERTISEMENT

Fecioară

La tine se îmbină relația de cuplu cu armonia și comunicarea. Datorită acestui lucru legăturile devin mai puternice, iar clipele petrecute împreună vor fi cu adevărat memorabile. Reușiți să petreceți mai mult timp împreună și să aprindeți flacăra pasiunii. Pentru cei care încă nu au găsit un partener pe măsură nu este cazul să își facă griji. Vara aceasta ți-a pregătit o mulțime de surprize și o mulțime de ocazii prin care poți să cunoști potențialul iubit.

Balanță

Tensiunile din cuplu persistă și în prima parte a verii acestui an și lucrurile nu par să se îndrepte în direcția pe care tu o cauți de ceva timp. Parcă nimic nu îți convine și parcă toate ies pe dos. Spre finalul verii se risipesc norii și lucrurile revin la normal ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ba mai mult de atât, se va instala pasiunea și armonia în viața de cuplu. Dragostea plutește și relațiile de iubire se întăresc. Totul este așa cum ai visat și nu ți-ai fi putut dori mai mult.

Scorpion

Începutul verii este în mare parte neutru așa cum sunt relațiile stabile care au ajuns la o oarecare obișnuință. Certurile pasagere nu lipsesc și nici tensiunile obișnuite. Clipele frumoase sunt și ele prezente așa că există un echilibru în relația ta. Finalul verii vine cu o împrospătare a relației și cu multe împliniri din punct de vedere sentimental.

Săgetător

Pentru tine vara debutează cu evenimente mai mult decât semnificative. Se poate pune problema unei cereri în căsătorie sau a unei schimbări de domiciliu asta în cazul în care ai deja o relație serioasă care trebuie să treacă la următorul nivel. Dacă încă nu ai găsit persoana potrivită sunt șanse destul de mari cala final de vară să te trezești îndrăgostit până peste cap de o persoană pe care nu ai fi dat doi bani până acum.

Capricorn

Lucrurile merg în aceeași notă ca și până acum. Nimic nou sub soare și nimic care să iasă din tiparele obișnuite. Totul depinde de starea ta de spirit și de modul în care vrei să privești lucrurile. Dacă ai o atitudine pozitivă atunci totul merge extraordinar și vice-versa. Pentru cei care au o relație stabilă se anunță clipe de neuitat spre finalul verii, iar cei care sunt încă în căutarea sufletului pereche să fie cu ochii în patru pentru că nu se știe de unde o să apară.

Vărsător

La începutul verii lucrurile prind o nuanță precipitată și tensiunile sunt la ordinea zilei. Vei ajunge să crezi că nu mai poți și că trebuie să iei o decizie radicală. Exact înainte să faci acest lucru se instalează o armonie perfectă în cuplu și lucrurile revin la modul inițial când toate mergeau perfect. Dacă încă nu ai o relație nu te aștepta ca odată cu debutul verii să ai parte și de acțiune mai mult decât oricând. Poți avea parte de surprize plăcute la final de vară.

Pești

Vara începe cu o pasiune ieșită din comun și o senzualitate debordantă. Este posibil să fie vorba chiar despre o nouă oportunitate în carieră sau o naștere, însă nu este o regulă generală. Ceea ce cu siguranță ți se va întâmpla, este descoperirea unei senzualități ascunse și a unei pasiuni nebănuite. Fie că ai sau nu o relație serioasă accentul este pus pe sentimente, emoții, trăiri și legături puternice cu sexul opus.

ADVERTISEMENT