Life

Horoscop special realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce ne aduce luna aprilie 2021

01.04.2021 | 15:25
Horoscop special realizat de Camelia Patrascanu Ce ne aduce luna aprilie 2021
ADVERTISEMENT

Cel mai nou horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, pentru luna aprilie 2021, aduce vești bune, dar și câteva avertismente pentru anumite zodii. Află ce te așteaptă la începutul acestei luni, până pe 12 aprilie!

Pentru Berbeci este o perioadă înfloritoare. Sunt într-o formă extraordinară și își pot manifesta din plin geniul în aceste zile. Trebuie să fie conștienți de farmecul lor personal căci au mult de câștigat.

ADVERTISEMENT

Taurii au o perioadă în care principala lor preocupare vizează sectorul financiar. Se uită la ce e în jurul lor, analizează și vor trage anumite concluzii. Muncesc mult.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna aprilie 2021

Gemenii au o perioadă în care își fac planuri și schimbă anumite planuri. Se decid pe parcursul drumului și se pot suci destul de mult. Pentru unii poate fi o perioadă inedită din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT

Racii vor avea plăcerea de a conduce, de a lua decizii, de a se impune în viața lor. Nu va fi ușor, dar vor fi ajutați și încurajați să urmeze anumite direcții.

Leii au contact cu oameni noi, iar alții fac conexiuni diverse chiar și comunicând la distanță. Au un aspect bun pentru studii ori informațiile pe care le vehiculează.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au noroc, inclusiv material, de unde nu se gândesc. Culeg de pe urma muncii lor. Pot primi atenție sau binefaceri din partea persoanelor din jurul lor.

Balanțele au o perioadă foarte bună ca imagine public și au parte și de relații bune. Se bazează pe frumusețea lor, pe tactul și diplomația lor.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au parte de stoinicie, hărnicie, muncesc mult, dau tonul și sunt primii pe brazdă.

Capricornii au tranzite frumoase

Săgetătorii au o perioadă de iubire, îndrăgosteală și pasiune. Au aceste trăiri pentru un proiect la care lucrează sau persoane de care se înconjoară. Au o foarte bună relație cu copiii.

Capricornii au tranzite frumoase în case și familie. Au proiecte alături de familie, iar alții investesc. Achiziționează tot felul de lucruri. Au lucruri bune legate de patrimoniu.

Vărsătorii pot avea mai multe proiecte sau idei care merg pe mai multe piste, dar asta nu înseamnă că se risipesc.

Peștii își descoperă anumite haruri. E posibil să existe o susținere a cuiva din familie sau folosesc o resursă de familie pentru a da drumul unor planuri și proiecte. Au nevoie de bani, dar nu neapărat mulți.

Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu au fost făcute pentru Canal 33.

 

ADVERTISEMENT