Life

Horoscop special realizat de Camelia Pătrășcanu. Intrăm în Era Vărsătorului! Ce ne așteaptă

01.01.2021 | 22:30
Horoscop special realizat de Camelia Patrascanu Intram in Era Varsatorului Ce ne asteapta
ADVERTISEMENT

În cel mai nou horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, celebrul astrolog a vorbit despre cum ne va marca Era Vărsătorului, cea în care vom intra în curând și cum își vor pune amprenta fenomenele astrale asupra tuturor în noul an.

Astrologul susține că vom avea în continuare agitație și stres, dar nu vom mai avea în continuare anumite temeri.

ADVERTISEMENT

Vărsătorul aduce de obicei un spirit de libertate și de revoltă și există chiar argumente astrologice că ne-ar putea paște un soi de anarhie.

Era Vărsătorului: scurte precizări despre 2021, în comparație cu 2020. Vom asista la o trezire în masă a conștiinței

Pătrășcanu spune că vor fi mai multe voci care vor fi puse în paralel cu vocile oficiale. Acest 2021 este mai bun pentru că ne ajută să ne ridicăm vocea, să ne activăm conștiința.

ADVERTISEMENT

Toate vocile care n-au prea glăsuit în anul 2020 se vor identifica în acest sens: „E o mare experiență de care omenirea n-a mai avut parte până acum”.

Astrologul a făcut o retrospectivă legată de neîncrederea românilor în autorități și a identificat cu exactitate unde au pierdut guvernanții susținerea oamenilor: „Totul s-a terminat când a venit sparanghelul. Au plecat cu zecile de mii afară, o măsură pe care nu am dictat-o noi. Nici nu s-a știut că s-a organizat plecarea. Am zis, ori sunt două pandemii, ori nu au de ce să se teamă”.

ADVERTISEMENT

Trecând mai departe la analiza anului 2021, astrologul a spus că primele patru luni ale anului vom trăi cu toții expriența independenței, iar după aceea va veni testul: vom putea să urmăm o cale personală fiind aparte de toată lumea? Jupiter în Pești la vară poate aduce probleme, dar în toamnă se întoarce iar în Vărsător și vom avea un nou val de independență.

Unii vor fi independenți din prima și se vor confrunta cu repercusiunile lor, iar alții vor regreta această independență.

ADVERTISEMENT

În lunile iunie și iulie ne vom putea conecta mai mult unii la alții. Peștii vorbesc în același timp despre pandemie cu adevărat. E un aspect eminamente medical. S-ar putea institui anumite măsuri sau să apară niște alternative. Cert este că va fi un an încercat, tensionat la început și în toamna anului.

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru 2021, zodie cu zodie

Berbecii pot fi tentați să împrumute mulți bani în 2021, dar e indicat să reziste tentației de a împrumuta bani în lunile de vară.

Taurii pot dori să își deschidă o nouă cale. Sunt atrași de lucrurile noi. Sunt foarte îndrăzneți, mai ales în primele luni ale anului.

Gemenii se vor așeza în alt oraș sau în altă țară sau să studieze poate chiar într-o altă limbă. Lunile de vară vor activa sfera carierei și se pot iniția niște acțiuni în mai sau iunie pentru a ținti spre o poziție pe care o vor fundamenta mai bine la început de 2022.

Racii au un 2021 cu foarte multe calcule și multă prudență. Trebuie să își valorifice tot ce este averea lor, inclusiv relațiile.

Leii, cu Jupiter în Vărsător, au parte de o schimbare benefică din felul ingenios în care folosesc instrumentele de marketing, de publicitate.

Fecioarele vin cu soluții neîncercate până la ele. Au o viziune originală despre munca lor. Pot dezvolta diverse proiecte care le plac fără să renunțe neapărat la munca lor. Testează mult chiar dacă nu vin câștiguri financiare și de aici se va dezvolta ceva. Le plac proiectele la care lucrează și capătă deprinderi noi.

Asta va fi de mare folos mai târziu. Au avut un 2020 foarte bun. Pandemia i-a prins pe aspecte bune, iar în 2021 pot pune în practică mai ales în primele 4 luni experiența pe care au câștigat-o. În vară pot cunoaște faima, pot avea rezultate fantastice. Din 2022 iarăși au un boom.

Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu au fost făcute pentru postul de televiziune 6TV. Pentru restul zodiilor, urmăriți clipul de mai sus sau dați click AICI.

ADVERTISEMENT