Life

Horoscop special realizat de Maria Sârbu. Totul despre Mercur retrograd în zodia Vărsător. Ce e interzis să faci

În acest horoscop special, astrologul Maria Sârbu vine cu o serie de sfaturi prețioase despre ce ar trebui să nu facem în perioada aceasta de Mercur retrograd în zodia Vărsător.
22.01.2022 | 10:38
Horoscop special realizat de Maria Sarbu Totul despre Mercur retrograd in zodia Varsator Ce e interzis sa faci
ADVERTISEMENT

Maria Sârbu a realizat un horoscop special despre perioada lui Mercur retrograd, în exclusivitate pentru FANATIK, în care vine cu o serie de îndemnuri pentru fiecare zodie.

Suntem deja in perioada aceasta pe Mercur retrograd si multe dintre gandurile noastre încep sa intre in haos si să se agite spiritele. Mai multă confuzie decât de obicei, ca de fiecare dată când este Mercur retrograd.

ADVERTISEMENT

Acum este recomandat să ne organizăm și să facem față situațiilor de criză în care ne aflăm, să găsim soluții și să realizăm cu seriozitate ceea ce este important pentru evoluția noastră. Este recomandat să nu tragem de timp și este bine să facem lucrurile cu răbdare și să ne temperăm. Mercur retrograd pentru zodii, la acest moment.

Horoscop realizat de Maria Sârbu: ce e interzis să faci în timpul lui Mercur retrograd

Berbec: Mercur retrograd îți cere să te îți recâștigi respectul profesional și să lucrezi la imaginea ta. Ai nevoie să faci efort intelectual pentru a atinge un succes pe măsură. Lista de obiective este importantă și trebuie să te uiți în trecut la ultimii 6 ani și pe viitor la ceea ce dorești să schimbi în următorii 7 ani.

ADVERTISEMENT

Taur: Mercur retrograd îți cere să te preocupi intens de evoluția ta pe toate planurile. Profesional nu mai trage de timp și revizuiește toate valorile tale pentru a avea succesul dorit. Ai nevoie să-ți respecți aceste valori și să nu îți mai uiți scopul pe drum.

Gemeni: Mercur este patronul zodiei tale și mereu în retrograd te poate destabiliza. Mercur retrograd îți cere să găsești răspunsuri la întrebările spirituale, iar dacă vocea interioară care îți șușoteste la ureche, este dură, atunci este momentul în care ai nevoie să îți aduci aminte de iubirea de sine și de importanță și căldura ei.

ADVERTISEMENT

Rac: Mercur retrograd îți cere să aduci înapoi armonia și respectul în cuplu. Dacă trăiți într-o relație seacă sau rece, fără sentimente sau o ambianță lipsită de intensitate și bucurii, iată, la acest moment este lecția ta să repari lucrurile. Atenție un pic și la sănătate. și la golul interior.

Fecioarele trebuie să se destindă

Leu: Extravaganța este bună uneori, dar nu acum. Mercur retrograd îți cere să ai claritate în raportul tău cu ceilalți și mai ales în cuplu. Iar la serviciu, atenție la tot felul de piedici și încurcături. Sănătatea poate să sufere și ea dacă ai obosit de la prea mult efort intelectual și în nici un caz nu te epuiza!

ADVERTISEMENT

Fecioară: Mercur retrograd îți cere să te destinzi, să nu mai iei totul cu maximă seriozitate ci dimpotrivă să te mai liniștești și chiar să te joci, să te distrezi, să te refaci și să îți refaci forțele. Fă ce îți place.

Balanță: Mercur retrograd îți cere să fii acolo pentru familia ta cu trup și suflet și să respecți pe părinți. Ai nevoie de căldura familiei și să o dai și să o primești. Atenție așadar la haosul de acasă dar și la sănătatea celor dragi.

Scorpion: Mercur retrograd îți cere să lași intuiția să primeze și să nu forțezi nota la capitolul comunicare, certuri, contradicții și nici la volan. Arată mai mult respect în modul tău de a comunica și mai multă înțelegere. În nici un caz nu fi ridicol de exigent în cerințele tale!

Capricornii trebuie să-și accepte slăbiciunile

Săgetător: Mercur retrograd îți cere să fii precaut cu banii și să găsești soluții la problemele financiare. Trebuie să faci un efort intelectual pentru a ieși din haosul problemelor și cheltuielilor.

Capricorn: Mercur retrograd îți cere să fii mai bun, mai cald, mai delicat și să îți accepți slăbiciunile, vulnerabilitățile cu demnitate. Ai anumite lucruri pe care le faci foarte bine, dar mai ai și multe altele de învățat. Nu ești mai demn dacă le ascunzi sub preș sau dacă le ignori. Ele fac parte din tine și chiar dacă sunt minusuri, toate sunt grele la început și ușoare mai târziu. Criza din care tu trebuie să ieși este criza de personalitate!

Vărsător: Mercur retrograd îți cere autoanaliză și să ieși și tu dintr-o criză de identitate și să lași impresiile artistice și nevoia de a te remarca pentru altădată. Ai ajuns la ceva probleme de sănătate tocmai din cauza acestor convingeri, care au darul de a te consuma foarte mult și de a-ți aduce foarte puține satisfacții reale. Cu cât mai mare lipsa de realism, cu atât și problemele, inclusiv de sănătate.

Pești: Mercur retrograd îți cere să fii foarte flexibil și deschis la schimbare. Ai nevoie de o transformare de la o extremă la alta și ai frică de ceea ce urmează, tocmai pentru că undeva în personalitatea ta ascunzi o rigiditate și o frică de trădare. Fie vindeci, fie poți vedea viitorul la aceeași vibrație ca trecutul. Efort intelectual și pentru tine; pentru a înțelege nevoia de a te schimba la nivel profund.

Astrologa Maria Sârbu poate fi urmărită și pe pagina personală de Youtube, acolo unde face o serie de predicții interesante.

 

ADVERTISEMENT