Life

Horoscop special realizat de Mariana Cojocaru. Ce spune ziua în care te-ai născut despre tine

20.04.2021 | 10:41
Horoscop special realizat de Mariana Cojocaru Ce spune ziua in care teai nascut despre tine
ADVERTISEMENT

Potrivit unui horoscop cu totul special realizat de Mariana Cojocaru în urmă cu ceva timp, ziua în care ne-am născut spune multe lucruri despre noi și poate defini aproape perfect trăsăturile generale ale personalității noastre.

Sunt cei născuți într-o zi de luni mai posomorâți? Cei născuți în weekend sunt mereu puși pe petrecere? Află ce spune ziua în care te-ai născut despre tine din rândurile de mai jos.

ADVERTISEMENT

Cei născuți în ziua de luni sunt familiști și romantici incurabili. Persoanele care vin pe lume în prima zi din săptămână sunt patronate de Lună și știu să își coordoneze foarte bine destinul. Dacă vorbim de Racii, Scorpionii sau Peștii veniți pe lume în această zi au succesul în viață garantat.

Horoscop Mariana Cojocaru: ce spune ziua în care te-ai născut despre tine

Persoanele născute într-o zi de marți (ziua planetei Marte) sunt determinate în tot ceea ce fac. Putem spune că sunt cele mai războinice din acest horoscop special, potrivit astrologului Marianei Cojocaru.

ADVERTISEMENT

Cei care au venit pe lume într-o zi de miercuri au abilități de comunicare excepționale și sunt foarte pricepuți în arta negocierilor. Sunt oameni echilibrați și extrem de inteligenți, deci foarte greu de păcălit.

Cei născuți joia (de la Jupiter) au un noroc de a reuși în viață fără să facă mare lucru ceva mai mare față de ceilalți. Se spune că a concepe un copil într-o astfel de zi înseamnă a aduce pe lume un pui de noroc.

ADVERTISEMENT

Cei năcuți sâmbăta sunt muncitori

Despre cei veniți pe lume vinerea (numele zilei, dat de la planeta Venus) sunt într-o permanentă căutare a armoniei și reușesc prin calmul și spiritul lor ludic să aducă lumină și bucurie în jurul lor. Sunt acei oameni care cu o simplă atingere vindecă răni, care cu o singură vorbă bună îți încălzesc sufletul.

Cei care s-au născut sâmbăta sunt extrem de muncitori, deci nu vorbim neapărat despre persoane cărora le place să petreacă de dimineața până seara. Planeta Saturn este cea care guvernează această zi, iar despre Saurn știm din astrologie că este profesorul dur care vine cu cele mai dure lecții de viață, la fel ca Pluton.

ADVERTISEMENT

Cei veniți pe pământ într-o zi de Duminică (ziua Soarelui) strălucesc și se fac ușor remarcați fără să aibă cine știe ce calități. Vorbim aici despre persoanele solare prin definiție. Cei mai avantajați sunt, evident, cei guvernați de Soare, singurii, de altfel, din zodiac: Leii.

Acest horoscop a fost realizat de Mariana Cojocaru în urmă cu mai mulți ani în cadrul emisiunii „Draga mea prietenă” de la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT