Life

Horoscop special realizat de Mariana Cojocaru. Cum ne afectează eclipsa totală de Lună din 26 mai

În cel mai nou horoscop, astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit cum ne afectează eclipsa totală de Lună din 26 mai și cele care vor urma vara aceasta.
24.05.2021 | 11:35
Horoscop special realizat de Mariana Cojocaru Cum ne afecteaza eclipsa totala de Luna din 26 mai
Mariana Cojoca, horoscop despre eclipsa din 26 mai. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru a vorbit despre eclipsele din perioada care urmează. Pe 26 mai avem o eclipsă totală de Lună și Lună Plină, iar acesta nu e singurul fenomen de acest tip.

O altă eclipsă se va produce pe data de 10 iunie. Este vorba despre o eclipsă inelară de Soare. Celebrul astrolog a spus că eclipsele au efecte asupra noastră până la 3 săptămâni, explicând și cum ne pot afecta.

ADVERTISEMENT

Eclipsa de Lună, de pildă, vine cu o puternică amprentă asupra sănătății. Astrologul a dezvăluit ce se întâmplă cu fiecare zodie în următoarea perioadă, după cum urmează.

Horoscop realizat de Mariana Cojocaru. Cum ne afectează eclipsa totală de Lună din 26 mai

Berbecii caută o nouă cale de evoluție. Vor avea parte de blocaje sentimentale. Interesele acestor nativi de foc s-ar putea schimba destul de mult.

ADVERTISEMENT

Taurii au un impas karmic pe destin. Impasul karmic poate fi descris ca o perioadă în care oamenii nu știu cum să facă slalom printre probleme.

Gemenii sunt vizați în mod direct de eclipse. Se spune că vor fi într-o zonă de conflicte și se vor scoate la înaintare săbiile.

ADVERTISEMENT

Racii, cu Marte în sectorul lor, vor avea vulnerabilități în perioada aceasta pe mai toate segmentele existențiale.

Leii au parte de amăgiri. Eclipsele le vor arăta adevărul despre persoanele din jur. Mulți se vor simți trădați.

ADVERTISEMENT

Fecioarele se îngrijorează pentru viitorul copiilor. Ele sunt vizate pe zona studiilor, pe zona sentimentală și pe zona de carieră și justiție.

Balanțele pot fi recompensate în această perioadă. Vor primi chiar proiecte suplimentare și bonusuri financiare.

Urmează perioade din ce în ce mai provocatoare

Scorpionii trădează sau sunt trădați. Prima eclipsă care anunță schimbările de macaz va fi abia în noiembrie. Acolo vor fi extremele. Eclipsele din vara asta îi pregătesc pentru ce va urma atunci.

Săgetătorii vor simți furia sorții. Nu vor fi iertați. Dacă vin cu anumite păcate neînțelese sau greșeli va veni momentul de răscruce în viața lor.

Capricornii au parte de lecții karmice și încercări pe mai multe planuri. Trebuie să facă față și ei schimbărilor.

Vărsătorii se retrag în colțul lor și meditează dacă au înțeles cum trebuie ce ține de evoluția lor spirituală.

Peștii au parte de hazarduri periculoase. Vor fi afectați pe zona justiției și a autocontrolului. Trebuie să înțeleagă cum vor funcționa în următoarele două luni.

 

ADVERTISEMENT