Life

Horoscop special realizat de Mihai Voropchievici. Ce cumpene au zodiile în viață

Horoscop realizat de Mihai Voropchievici: află care sunt cumpenele majore ale zodiilor!
15.07.2021 | 17:25
Horoscop special realizat de Mihai Voropchievici Ce cumpene au zodiile in viata
Horoscop realizat de Mihai Voropchievici. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Potrivit unui horoscop special realizat recent de Mihai Voropchievici, fiecare zodie are de trecut prin tot felul de cumpene de-a lungul vieții. Află care sunt marile obstacole ale celor 12 zodii.

Berbecii au de făcut multe compromisuri și nu sunt oamenii care să renunțe la orgoliu. Nativii de foc aau drept cumpănă să învețe să treacă peste încăpățânare.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe cumpene ale Taurilor apar din punct de vedere sentimental. Acești nativi nu trebuie să facă lucruri doar de dragul plăcerii partenerului.

Horoscop realizat de Mihai Voropchievici: cumpenele zodiilor

Gemenii se lovesc deseori de probleme de comunicare, chiar dacă sunt maeștri ai comunicării. Nativii de aer trebuie să nu apeleze foarte de la șantajul emoțional. Asta le poate îngreuna succesul.

ADVERTISEMENT

Racii nu pot renunța la a nu-i controla pe ceilalți. Trebuie să învețe să îi lase pe oameni liberi. Marea cumpănă a lor este să își gestioneze momentele de singurătate. Să învețe să fie independenți în primul rând emoțional.

Leii au aceeași problemă ca Berbecii. Marea cumpănă, cea care îi împiedică să evolueze este orgoliul. Așadar, trebuie să renunțe la încăpățânare.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să își asume riscuri mai mari și să nu rămâne fixate în anumite reguli. Dacă sparg regulile pot ajunge departe. Lipsa de curaj poate fi o cumpănă serioasă în cazul lor.

Balanțele au ca provocare în viață să renunțe să mai judece oamenii de la prima vedere și să nu mai pună etichete aiurea. Din cauza asta ajung ușor la cuțite cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Scorpionii se lovesc de lipsa de încredere în ceilalați. Impun niște bariere și niciodată nu vor fi fericiți dacă nu le acordă o șansă oamenilor din jurul lor.

Capricornii trebuie să împace capra și varza

Cea mai mare cumpănă pentru Săgetători este dată de lipsa de încredere față de oamenii care îi iubesc cu adevărat. Din cauza indolenței pot pierde oameni importanți.

Capricornii au ca mare provocare să împace viața profesională cu cea personală. Ei de obicei neglijează una din cele două.

Vărsătorii pot întâmpina probleme în formarea unei familii. Felul lor mult prea aerian, visător de a fi îi poate împiedica să se realizeze din acest punct de vedere.

Peștii sunt extrem de sensibili, așa că toate cumpenele lor pornesc de la felul în care se simt percepuți de ceilalți. Ar trebui să nu pună la suflet orice, să nu facă prea multe scenarii.

Acest horoscop a fost realizat de Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

 

ADVERTISEMENT