Life

Horoscop special realizat de Nicoleta Svârlefus. Punctele slabe și punctele forte ale zodiilor

Horoscop special realizat de Nicoleta Svârlefus: astrologul a dezvăluit care sunt punctele forte și cele slabe ale zodiilor.
04.10.2021 | 10:42
Horoscop special realizat de Nicoleta Svarlefus Punctele slabe si punctele forte ale zodiilor
Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus
ADVERTISEMENT

Potrivit unui horoscop special realizat de Nicoleta Svârlefus, fiecare zodie are puncte forte și puncte slabe. Unii dintre nativi se pot lăuda cu abilități incredibile, în timp ce alții sunt destul de sensibili în privința anumitor aspecte.

Berbecii au un spirit competitiv puternic. Ei au nevoie mereu de scopuri înalte, au nevoie de luptă. Dacă nu se angrenează în lupte, stârnesc multe conflicte. Spiritul lor de războinic le dă multă energie și ambiție.

ADVERTISEMENT

Taurii se urnesc foarte greu. Ei au drept calitatea principală statornicia. Par mai lenți și reticenți la schimbări, dar sunt nativi pe care ne putem baza. Sunt foarte loiali.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus: ce calități și defecte au zodiile

Gemenii sunt foarte comunicativi. Sunt foarte curioși. Vor să schimbe mereu decorul. Dacă aceste calități sunt direcționate greșit, tind să pară neserioși. Nu prea apucă să aprofundeze nimic.

ADVERTISEMENT

Racii au dorința de a-și împărtăși afecțiunea. Tind să devină insistenți, sufocanți și posesivi. Racii dau impresia de multe ori că nu acționează pentru ceea ce vor să obțină.

Leii pot deveni vanitoși și infatuați și de multe ori insuportabili. Cer de multe ori prea multă atenție. Nativii de foc sunt foarte creativi și loiali, în schimb.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt foarte inteligente, la fel ca Gemenii, fiind guvernați de Mercur. Fecioarele se concentrează bine pe analiză, pe sinteză. Sub aparența liniștită a lor, zace un vulcan.

Balanțele sunt iubitoare de consens. Nativii de aer caută mereu colaboratorul perfect, partenerul perfect. Vor mereu să coopereze și să împartă bucuria cu cineva.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt cei mai puternici

Scorpionii sunt de temut și toți se strâmbă când aud de ei. Sunt cei mai puternici din zodiac. Căile prin care obțin succesul le știu doar ei.

Săgetătorii sunt niște exploratori. Ei vor să deguste viața din ce în ce mai mult, din ce în ce mai variat. Ei caută mereu să afle ceva nou. Oamenii îi pot percepe ca fiind prea instabili, prea neserioși.

Capricornii sunt foarte organizați și disciplinați. Calitățile lor se pot transforma în trăsături de caracter insuportabile pentru ceilalți. Pot călca peste orice pentru a învinge.

Vărsătorii sunt idealiști, creativi, originali. Ei reprezintă semnul umanității. Ei nu reușesc, culmea, să aibă relații prea intime. Ei iubesc umanitatea, dar nu iubesc oamenii neapărat.

Peștii au o profunzime la care nicio zodie nu poate ajunge. Sunt foarte creativi. Sunt buni vindecători. Dacă se retrag prea mult în lumea lor, se pot desprinde de realitate.

 

ADVERTISEMENT