Life

Horoscop țigănesc: Cât de norocos sau ghinionist ești, în funcție de zodie

Horoscop țigănesc. Află cât de norocos sau ghinionist ești, în funcție de zodie. Cum stai cu dragostea, banii, norocul și ghinionul.
03.09.2021 | 22:13
Horoscop tiganesc Cat de norocos sau ghinionist esti in functie de zodie
Horoscop țigănesc: Cât de norocos sau ghinionist ești, în funcție de zodie. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscopul țigănesc era cel mai important pentru destinul celor 12 nativi pentru ghicitoarele de altădată. În acest zodiac, banii, norocul, ghinionul și dragostea sunt definitorii pentru destinul cuiva, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Horoscop țigănesc pentru fiecare dintre cele 12 zodii

Zodia Pumnalului (Berbec)

Pumnalul reprezintă simbolul curajului și al cutezanței, al tăriei de caracter și al îndrăznelii. Cu toate acestea, nu este un semn norocos. Nativii acestei zodii sunt determinați, rezistenți, fac față tuturor schimbărilor și depășesc situații care i-ar putea pune pe alții la pământ.

ADVERTISEMENT

Sunt ambițioși, însă destinul lor nu este foarte norocos. Deși primesc șanse bune uneori, acești nativi iau decizii riscante și pierd mai mult decât câștigă.

Zodia Coroanei (Taur)

Coroana trimite la putere și bogăție, două ambiții specifice nativilor din zodia Taur, care sunt considerați foarte norocoși. Sunt muncitori și organizați, însă au o fire practică și acest lucru îi ajută să speculeze orice șansă pentru a câștiga bani sau avantaje pe care alții le-ar pierde.

ADVERTISEMENT

Nativii acestei zodii sunt norocoși atât în plan financiar, cât și sentimental. Reușesc să aibă o situație materială destul de bună, fapt pentru care sunt invidiați de alte persoane.

Zodia Sfeșnicului (Gemeni)

Sfeșnicul reprezintă simbolul luminii care alungă întunericul și este perfect ales pentru Gemeni. Curioși din fire, deschiși și inteligenți, aceștia răspândesc veștile, caută informații, caută adevărul și scot la suprafață anumite secrete.

ADVERTISEMENT

Aceștia trebuie să fie lideri spirituali, învățători, profesori, cercetători sau chiar preoți, întrucât acești nativi sunt mai înțelepți. Nu au tocmai un noroc ieșit din comun și nu profită de situații din care ar putea câștiga ceva pe nedrept.

Zodia Roții (Rac)

Roata sugerează mișcare, progres, dar și instabilitate și dezechilibru, în același timp. Racii împrumută mai multe atribute din zodia Roții, sunt mânați de sentimente și emoții, cu atitudini schimbătoare, motiv pentru care nu te poți baza pe ei.

ADVERTISEMENT

Își croiesc cu îndârjire drumul înainte și dau înapoi doar de dragul altora. Au inițiative bune, o mare putere interioară și deseori au noroc în viață pentru că aleg calea cea bună.

Zodia Stelei (Leu)

Steaua este corespondentul Soarelui din zodiacul european și reprezintă semnul nativilor Lei. Este un simbol al luminii, al faimei și al unei vieți strălucite, care este trăită intens. Acești nativi sunt destinați să realizeze lucruri remarcabile, să conducă și să cucerească.

Sunt mereu cu un pas înaintea tuturor, fie că se afirmă în carieră sau în plan politic. Sunt deschiși la tot felul de experiențe, cu multă încredere în ei și sunt optimiști. Au mult noroc în viață și își atrag singuri șansele cele mai bune prin muncă și efort.

Zodia Clopotului (Fecioară)

Clopotul era agățat la coviltirul căruțelor și anunța tot convoiul atunci când aceasta se punea în mișcare. Este simbolul punctualității, dar și al avertismentelor. Acești nativi sunt capabili să conducă și să dicteze, însă norocul din zodiacul chinezesc este schimbător pentru ei.

Sunt ordonați, perseverenți, atenți și capabili să-și asume responsabilități mari în cadrul comunității sau al familiei. Au un destin norocos datorită faptului că sunt mereu înconjurați de oameni care îi susțin. Aceștia știu întotdeauna să aleagă ce este mai bine.

Zodia Banului (Balanță)

Banul sau moneda are mereu două fețe, una bună și una rea. Doar cine îl folosește corect poate face mult bine, poate scoate adevărul la suprafață și poate face dreptate.

Acești nativi nu sunt foarte norocoși, dar au abilitatea de a împăca opozițiile și de a găsi o cale de mijloc prin diplomație sau prin compromisuri financiare. Știu să reziste tentațiilor și extremelor, analizează bine riscurile și sunt precauți în legătură cu schimbările.

Zodia Cuțitului (Scorpion)

În tradiția țigănească, cuțitul era asociat unui om îndrăzneț, imprevizibil, greu de îmblânzit și cu intenții ascunse. Cuțitul trimite și la muchia dintre viață și moarte.

Destinul acestor nativi este schimbător și imprevizibil, însă ei nu lasă norocul întâmplător să-i influențeze. Știu să profite de oportunitățile oferite și fac totul pentru a-și apăra independența și stabilitatea. Acești nativi consideră că fiecare om trebuie să-și facă norocul cu mâna lui.

Zodia Toporului (Săgetător)

Mânuit cu putere și abilitate, toporul poate dărâma orice obstacol. Nativii din această zodie încearcă să treacă peste orice greutate pentru a-și atinge obiectivele, chiar dacă nu reușesc de fiecare dată.

Nu refuză nicio provocare atâta timp cât le satisface mândria și orgoliul. Ei iubesc libertatea și nu cred în noroc pentru că sunt conștienți că nimic nu durează în viață. Acești nativi profită de fiecare clipă și preferă experiențele în locul banilor și lucrurilor materiale.

Zodia Potcoavei (Capricorn)

Încă din cele mai vechi timpuri, potcoava reprezintă un simbol al norocului și câștigurilor, mereu asociată cu cei perseverenți, muncitori și inteligenți, care sunt conștienți de calitățile lor.

Nativii acestei zodii știu cum să facă bani din nimic și vor avea o situație materială bună chiar dacă nu se îmbogățesc, pentru că pot obține tot ce-și doresc. Au un destin norocos, dar și pierderi uneori. Totodată, sunt foarte apreciați de cei din jurul lor.

Zodia Cupei (Vărsător)

Cupa este un simbol cunoscut și din cărțile de tarot și reprezintă unitatea, legătura și risipa. Este asociată cu petrecerea, generozitatea, libertatea și ghinionul. Această zodie este cea mai puțin norocoasă, chiar dacă sunt creativi și îndemânatici.

Au multe calități, dar sunt cei mai puțin statornici și se întâmplă, de multe ori, să rateze șansele bune. Ei nu pun mare preț pe bani și pot avea de pierdut din această cauză.

Zodia Capelei (Pești)

Capela reprezintă micul lăcaș de rugăciune și trimite la speranță, credință, bunătate și încrederea în oameni. Nativii acestei zodii sunt sensibili, familiști și iubitori, iar bunătatea lor se reflectă și asupra celorlalți.

Au o intuiție rară și acest lucru îi ajută să-și îndrepte energia spre tot ce este mai frumos și mai stabil în viață. Norocul lor este întâmplător și trebuie să muncească foarte mult pentru a păstra un strop de noroc atunci când îl găsesc.

ADVERTISEMENT