Life

Horoscop toamnă 2020. Balanțele pierd lucruri prețioase, Gemenii se despart, iar Racii suferă în tăcere

21.08.2020 | 18:25
Horoscop toamnă 2020. Balanțele pierd lucruri prețioase, Gemenii se despart, iar Racii suferă în tăcere
Horoscop toamnă 2020. Sursa foto: indianexpress.com
ADVERTISEMENT

Horoscop de toamnă 2020. Află cum îți va merge în următoarele trei luni (septembrie, octombrie și noiembrie), în funcție de zodie!

Horoscop de toamnă 2020: previziuni pentru fiecare zodie

Berbecii își rezolvă restanțele financiare până la jumătatea lunii septembrie, iar din octombrie se îmbogățesc. Noiembrie este luna în care este bine să nu facă investiții majore, ci să se bucure de ceea ce au dobândit până atunci.

Taurii au parte de o toamnă fructuoasă. Nu degeaba se spune că în acest sezon se numără bobocii. Cel puțin pentru acești nativi, acest lucru pare să fie cât se poate de adevărat.

ADVERTISEMENT

Gemenii se despart de persoana iubită undeva în prima parte a lunii octombrie. Mulți din acești nativi simt nevoia să fie singuri și se gândesc foarte serios la lucrurile care îi fac cu adevărat fericiți.

Racii au parte și ei de o toamnă zbuciumată și tot din cauza neîmplinirilor din dragoste. Își vor da seama că există o persoană în viața lor pe care nu o pot uita orice ar face.

ADVERTISEMENT

Leii sunt feriți de pericole și le iese cam orice își propun. Au parte de proiecte profesionale noi în a doua jumătate a lunii noiembrie, iar Crăciunul s-ar putea să îi prindă ceva mai bogați.

Peștii s-ar putea căsători la toamnă

Fecioarele se preocupă pentru starea de sănătate a celor din jur, iar toamna asta vor face tot posibilul să ajute, chiar dacă nu vor ține morțiș să fie prezente fizic tot timpul. Luna noiembrie este cea mai bună din cele trei care urmează.

ADVERTISEMENT

Balanțele pierd lucruri prețioase ori riscă să li se fure. Trebuie să fie foarte atent pe unde călătoresc, pe unde circulă prin oraș și pe cine primesc în casă.

Scorpionii definitivează niște proiecte mai vechi, își fac planuri noi. Nu vor să riște foarte mult, iar în cele trei luni vor fi mai degrabă în expectativă. Fac progrese, dar nu sunt cele definitive.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au parte de o toamnă plină de încercări, dar peste care vor trece doar gândindu-se la lucrurile bune din viața lor și la faptul că orice poate fi depășit cu calm și încredere.

Capricornii au o toamnă liniștită, ba chiar vor adopta o atitudine boemă, un miserupism specific artiștilor, celor care au de toate și vor să își trăiască viața fără să țină cont de reguli.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii cunosc persoane noi, iar printre oamenii care pășesc în calea lor s-ar putea număra persoana iubită.

Peștii sunt puși în fața unor situații dificile la locul de muncă. Septembrie e luna în care se vor confrunta cu tot felul de false acuzații. Octombrie și noiembrie sunt luni bune pentru Peștii care vor să facă pasul cel mare în relația lor de iubire.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri