Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 11 – 17 decembrie 2021. Ce evenimente aduc astrele

Urania a pregătit horoscopul pentru intervalul 11 - 17 decembrie 2021. Cunoscutul astrolog scoate la iveală care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi.
10.12.2021 | 13:25
Horoscop Urania pentru saptamana 11  17 decembrie 2021 Ce evenimente aduc astrele
ADVERTISEMENT

Săptămâna următoare este marcată de două evenimente notabile. Mai exact, astrologul Urania anunță că Mercur va intra în zodia Capricornului.

De asemenea, în perioada 11 – 17 decembrie 2021 semnele zodiacale au parte și de planeta Marte care va intra în zodia Săgetătorului, pe data de 13 decembrie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru perioada 11 – 17 decembrie 2021, pentru primele zodii

Berbec

Weekend-ul aduce o stare de liniște, în timp ce perioada 12-14 decembrie vine cu determinare și o dispoziție bună. Până pe 24 ianuarie 2022 beneficiezi de sprijin, energie și motivație, în special în plan profesional.

Se anunță deplasări, foarte multe în străinătate. De asemenea, sectorul carierei aduce o notă de maturitate, de seriozitate și de luciditate. Posibilă relație încordată cu un prieten foarte apropiat.

ADVERTISEMENT

Taur

Ziua de 11 decembrie aduce o surpriză în viața profesională, un moment delicat sau interesant. Următoarele zile vin cu o stare inexplicabilă de agitație și iritație. Posibile migrene și insomnii. În intervalul 13 decembrie 2021 – 24 ianuarie 2022 este accentuată nevoia de intrare în legalitate.

Mercur în zodia Capricornului va traversa sectorul conștiinței și al reprezentărilor superioare, bazate pe convingeri interioare sau pe experiența de viață. Spre finalul săptămânii apar informații legate de bani.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Astrele prevăd un moment flatant sau o ipostază publică profitabilă pentru carieră. Relațiile cu prietenii sunt bune, firești până la un anumit punct. În intervalul 13 decembrie 2021 – 24 ianuarie 2022 se anunță dispute verbale și controverse între partenerii de viață și de afaceri.

Discuțiile pentru semnarea unui contract nu ajung deloc la un consens, este o bătălie de intenții și o confruntare de orgolii și ambiții. Banii sunt mai puțini în raport cu munca depusă.

ADVERTISEMENT

Rac

Vise, speranțe și încredere într-un proiect. Bucurii ale sufletului și ale minții, pe 11 decembrie. Ulterior, e o solicitare intensă în plan profesional și ești obligat să intri în proiecte incomode care nu sunt conforme cu crezurile și convingerile tale.

Mai târziu, energia, dinamisnul și agitația pun stăpânire pe tine. Ești supus unor riscuri sau accidente. În plus, relațiile de la muncă pot fi greu de acceptat din cauza măsurilor impuse de angajator. Ești greu de convins și de manipulat. Prudență în reacții și răspunsuri.

Leu

Perioadă normală ca evoluție, primești un ajutor nesperat de la o persoană sau de la o instituție. Refuz al unor soluții și propuneri, ai o atitudine ostilă. Nu ai de gând să cedezi în fața falselor argumente. Marte alimentează cheful de viață și călătoriile.

De asemenea, Mercur influențează sectorul sănătății și al muncii. Ești mai responsabil, mai harnic și mai puțin exuberant la locul de muncă. Răbdarea îți este pusă la încercare de stările de spirit schimbătoare.

Fecioară

Relații de afaceri devin mai bune, se reiau unele legături întrerupte. În intervalul 12 – 14 decembrie este un context astral mai puțin relevant pentru preocupările financiare sau patrimoniale. Planeta Marte străbate sectorul familiei, al casei și al preocupărilor domestice.

Sunt multe treburi pe care trebuie să ți le asumi. Clipe intense în familie, vorbe și fapte care pot naște dispute sau observații critice. Mercur din data de 13 decembrie evoluează în sectorul sentimentelor. Alături de Venus și de Pluton, planeta va impune seriozitate și simț de răspundere.

Horoscopul Urania integral pentru săptămâna 11 – 17 decembrie 2021 poate fi citit numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT