Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 13 – 19 noiembrie 2021. Ce au pregătit astrele

Urania a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile detaliate pentru intervalul 13 - 19 noiembrie 202i, dar și care sunt evenimentele astrele care au loc.
12.11.2021 | 13:45
Horoscop Urania pentru saptamana 13  19 noiembrie 2021 Ce au pregatit astrele
ADVERTISEMENT

Luna Plină în zodia Taur este unul dintre momentele importante ale săptămânii următoare, asta pentru că aduce clipe fantastice în viața celor 12 nativi.

Urania ne anunță în fiecare zi de vineri care sunt semnele zodiacale care trebuie să fie atente la sănătate, dar și cine are noroc legat de partea amoroasă.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru intervalul 13 – 19 noiembrie 2021, pentru primele zodii

Berbec

Liniște, calm și pace în prima parte a zilei de 13 noiembrie. În perioada 14-17 ale lunii ai parte de curaj, determinare și voință, dar și rezistență la efort. Situația financiară poate fi delicată, în timp ce ultimele zile aduc momente perfecte pentru comunicare și conversații.

Taur

Șanse de împăcare și atmosferă plăcută în relația cu o persoană apropiată. Restricțiile și limitele din această perioadă pot cauza un stres suplimentar. Se anunță un moment de împlinire sau atingere a unei trepte de sus într-o activitate. E bine să amâni semnarea unor acte importante.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Succes, simpatie, talent și sensibilitate, așa este descrisă ziua de 13 noiembrie 2021. Ulterior, apar confruntări de opinie, stil sau metodă de abordare a unei teme comune de viață. Se cere atenție pe partea medicală, dar și la locul de muncă. Ai parte de fler și intuiție spre finalul săptămânii.

Rac

Întâlniri și dialoguri care te ajută să evoluezi. E o perioadă perfectă pentru cultivarea valorilor și a răsfățului interior. Simți nevoia să stai departe de certuri și conflicte, în special la serviciu și în relațiile cu cei din jur. Posibile separări pe fondul unor cuvinte dure.

ADVERTISEMENT

Leu

Atenție, dar sau mic avantaj financiar. E posibil să nu vrei să cooperezi cu cei cu care porți discuții, ești superficial. Sunt șanse mari să dai un examen în fața colegilor sau a șefilor. Relațiile cu prietenii nu sunt sincere, ba chiar sunt nesatisfăctoare.

Fecioară

Relațiile cu partenerii sunt comode, vesele și amabile. Nu trebuie să te iei după prima impresie lăsată de interlocutor. Între 17 și 19 noiembrie 2021 se anunță o perioadă complicată legat de ceea ce crezi sau convingeri. Se aprofundează factorii de îndoială. Atenție la felul în care se conturează activitățile cu public.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte sunt relatate de Urania, integral, pentru săptămâna 13 – 19 noiembrie 2021 pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT