News

HOROSCOP URANIA: Ce cumpene, complicaţii vă aşteaptă în zilele următoare

HOROSCOP URANIA: Între 7 şi 13 mai 2016 nu se vor petrece evenimente astronomice relevante. Cu o singură excepţie: revenirea lui Jupiter la mersul direct, după o lungă perioadă de...
06.05.2016 | 09:12
HOROSCOP URANIA Ce cumpene complicatii va asteapta in zilele urmatoare
ADVERTISEMENT

HOROSCOP URANIA: Între 7 şi 13 mai 2016 nu se vor petrece evenimente astronomice relevante. Cu o singură excepţie: revenirea lui Jupiter la mersul direct, după o lungă perioadă de retrogradare, în ziua de 10 mai. Planeta îşi va continua tranzitul prin semnul Fecioarei până pe 9 septembrie când va intra în zodia Balanţei. În această perioadă de trei luni şi jumătate, Fecioarele vor beneficia de protecţia acestei planete care le poate da sănătate, forţă fizică şi posibilitatea de a-şi rezolva problemele personale ori de a face progrese semnificative în carieră.Aspectele importante ale perioadei se concentrează pe relaţia bună dintre planetele care tranzitează semnele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

HOROSCOP URANIA BERBEC

Pe 7 mai, până la ora 18:30, cele patru planete care tranzitează casa banilor (mai ales a celor proveniţi din muncă) îi preocupă. Pentru unii nativi, acest aspect se leagă de o serie de condiţionări contractuale sau de ipostaze cu miză juridică (contestaţii, litigii de muncă) în care nativul este implicat direct sau la care participă într-un cadru mai larg (revendicări colective). Poate din cauza complexităţii situaţiei, poate din cauza nehotărârii, ei vor oscila, se vor întreba ce să facă şi, pentru încă două săptămâni de acum încolo, nu vor avea o direcţie clară de acţiune în această privinţă. În cazuri speciale, nu sunt excluse rezolvările favorabile lor. Între 7 mai, după-amiaza, şi 9 mai, comunicarea şi, disponibilitatea lor către schimbul de idei şi opinii ori acumularea de cunoştinţe prin învăţare şi practică funcţionează bine. Sunt posibile scurte deplasări, excursii sau plimbări în scop recreativ. Mai complicate se arată a fi călătoriile ce privesc ţările străine sau pentru perioade mai lungi de timp. În acest sector, se pot înregistra amânări, enervări, disfuncţii de moment, complicaţii care apar în ultima clipă mai ales dacă aceste ele sunt legate de desfăşurarea unei activităţi curente (deplasări în interes de serviciu). Între 10 şi 11 mai, Berbecii se vor confrunta cu îngrijorări legate de casă, familie, rost în societate, fapt obişnuit pentru ei. Între 12 şi 13 mai, se anunţă o perioadă mai înflăcărată. Pe unii îi va mistui focul dragostei, pe alţii îi vor chema plăcerile vieţii. Sunt avantajaţi de acest tranzit cei care lucrează în domenii cu profil artistic, unde pot face o  impresie bună, se pot impune sau, măcar, pot atrage atenţia prin felul modern, de pionieri ai noului, pe care îl cultivă. În această perioadă, orgoliul este trăit la cote mari şi îi poate împinge spre frondă, tendinţă de intimidare, gesturi spectaculoase sau riscuri asumate în intenţia de a face demonstraţii de forţă.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP URANIA TAUR

Pe 7 mai, până la ora 18:30, nativii din Taur vor trăi sub influenţa Lunii Noi produse în semnul lor zodiacal, la sfârşitul zilei de 6 mai, şi a  tranzitelor celor patru planete prin zodia lor, ceea ce le poate da un sentiment de siguranţă, de energie, de stabilitate interioară dar şi speranţa unui început de drum. Între 7 mai, după-amiaza, şi 9 mai, discuţiile despre bani se pot ridica la nivelul unor preocupări obsesive. Cu toate acestea, discuţiile cu cei îndreptăţiţi să accepte o schimbare a salarizării lor, nu sunt fructuoase ba, chiar, în ziua de 9 mai, acestea sunt total neindicate, ei riscând să enerveze, prin pretenţiile ridicate şi să atragă antipatia asupra lor. În acelaşi registru, se vor înscrie şi demersurile legale sau iniţiativele în care vor angaja o instituţie sau un reprezentant al legii. Între 10 şi 11 mai, vor fi puţine şanse în dialogurile curente dacă Taurii vor spera la un acord, la o înţelegere. Cei care învaţă vor trece prin momente dificile; aceştia nu vor avea nici chef şi nici spor, vor fi neatenţi, dispersându-şi atenţia pe fleacuri. Anevoioase sau chiar împotriva voinţei lor de moment pot fi şi deplasările curente. Între 12 şi 13 mai, posibile momente în care nativilor le va face plăcere să facă pe şefii şi pe autoritarii în relaţiile de familie (aspect pe care l-au mai trăit dar nu la această intensitate). Unele persoane vor angaja discuţii, vor face aluzii şi comentarii abordând un subiect care poate avea ca miză un beneficiu material viitor, un câştig provenind de la rude prin transferul de bunuri, acum sau în viitor. Taurii ar trebui să fie dintre beneficiarii numeroaselor trigoane care se realizează în această perioadă pe semnele de Pământ dar potenţialul acestor aspecte este limitat de retrogradarea celor trei planete care intră în acest joc şi care generează întârzieri, blocaje sau reacţia întârziată a nativilor. Vor fi avantajaţi cei care lucrează într-un domeniu public, în sectoare de interes social, religios, moral, legal, politic, filosofic şi, secundar, artistic.

Sursa: RomâniaTV.net