Life

Horoscop Urania pentru 6 – 12 august 2022. Clipe grele pentru Gemeni din cauza Lunii Pline în Vărsător

Horoscop Urania pentru 6 - 12 august. Astrologul a transmis cum va fi perioada următoare pentru cele 12 zodii. Gemenii vor trece prin clipe grele din cauza Lunii Pline în Vărsător.
05.08.2022 | 13:17
Horoscop Urania pentru 6  12 august 2022 Clipe grele pentru Gemeni din cauza Lunii Pline in Varsator
Horoscop Urania pentru 6 - 12 august 2022. Foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru perioada 6 – 12 august 2022. Iată ce le așteaptă pe cele 12 zodii în săptămâna următoare!

Horoscop Urania pentru 6 – 12 august 2022

Perioada 6 – 12 august 2022 este una în care multe dintre zodii se vor confrunta cu situații mai dificile, atât în viața de cuplu, cât și la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Berbec

Horoscopul prezentat de Urania arată că perioada următoare va fi una în care Berbecii vor avea motive să se alarmeze, dar și enerveze.

Vestea proastă pentru acești nativi este că nu vor putea remedia situația care le provoacă toată această nemulțumire și stare de nervozitate. Mai mult, vor avea parte de complicații, a transmis astrologul.

ADVERTISEMENT

Taur

În ceea ce îi privește pe Tauri, acești nativi vor avea parte de multe idei din partea altora cu care nu sunt de acord.

Acestea vor apărea cu precădere în mediul lor socio-profesional și Taurii nu le pot accepta pentru că sunt în contradicție cu credințele lor.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Horoscopul prezentat de Urania pentru următoarea perioadă arată că pentru Gemeni apare o nouă provocare, determinată de Luna Plină în zodia Vărsător, începând cu data de 12 august 2022. Pot exista blocaje și amânări pentru tine.

Rac

Această perioadă este una care va pune la un anume test relațiile de prietenie, deoarece acestea vor fi inhibate într-o oarecare măsură.

ADVERTISEMENT

La fel se întâmplă și cu relațiile amoroase. Nu veți putea discuta despre subiecte delicate și nu vor exista mărturisiri sincere.

Leu

Pentru acești nativi, horoscopul săptămânal realizat de Urania arată că vor avea parte de situații grele, mai ales dacă sunt într-o poziție mai înaltă într-o companie – șefi, patroni, directori.

Totul va porni de la descoperirea că ordinele lor nu sunt ascultate.

Fecioara

Poți întâmpina anumite dificultăți din partea unor funcționari. Este vorba despre o ostilitate nejustificată care nu te ajută deloc în chestiunea pentru care aveai nevoie de ajutor.

Horoscopul prezentat de Urania poate fi citit în continuare pe Libertatea.

ADVERTISEMENT