Life

Horoscop Urania pentru 9 – 15 iulie 2022. Ce nu trebuie să facă Racii

Horoscop Urania pentru 9 – 15 iulie 2022. Astrologul a transmis cum va fi perioada următoare pentru toate cele 12 zodii. Fecioarele vor avea parte de situații controversate și Racii nu trebuie să semneze contracte.
08.07.2022 | 13:28
Horoscop Urania pentru 9  15 iulie 2022 Ce nu trebuie sa faca Racii
Horoscop Urania pentru 9 – 15 iulie 2022. Foto: Captură video
ADVERTISEMENT

Urania a transmis cum va fi următoare săptămână pentru toate cele 12 zodii. Iată ce evenimente le așteaptă în perioada 9 – 15 iulie 2022.

Horoscop Urania pentru 9 – 15 iulie 2022. Ce le așteaptă pe zodii

Berbec

Berbecii vor avea parte de o săptămână în care profesia lor va cântări asupra vieții de familie.

ADVERTISEMENT

Aceștia vor evita comunicarea și pot arăta chiar o indiferență față diferite diferite aspecte ale vieții.

Taur

Relațiile parteneriale ale nativilor din zodia Taur vor avea parte de niște evoluții, dar acestea vor depinde de răspunsul pe care nativii îl vor avea pentru cei cu care trebuie să se confrunte pe diverse teme, fie că este vorba despre domeniul profesional, de afaceri sau chiar instituțional.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor avea curaj în săptămâna ce urmează și vor avea inițiativă atunci când vor fi refuzați sau se vor vedea puși în fața unor blocaje, mai ales dacă este vorba despre unele pentru care nu se dau justificări, se arată în horoscopul prezentat de Urania.

Gemenii vor avea abordări mai puțin tradiționale.

Rac

Pentru cei din zodia Rac, astrologul Urania a transmis în horoscopul săptămânal că nu ar trebui să stabilească întâlniri în această perioadă, mai ales dacă este vorba despre unele în care vor să ajungă la o înțelegere sau dacă este vorba despre semnarea unui contract.

ADVERTISEMENT

Pentru Racii căsătoriți, urmează o perioadă de conflicte pornite de la lucruri mărunte.

Leu

Pentru nativii din zodia Leu, horoscopul transmis de Urania arată că vor fi uimiți în urma unor afirmații făcute la niște întâlniri, iar acestea vor avea niște evoluții interesante.

Totuși, această zodie ar trebui să evite discuțiile pe teme controversate.

Fecioara

Pentru acești nativi, la finalul intervalului analizat ar putea exista situații controversate și rezolvarea lor nu va fi prea limpede. Aceștia ar putea fi lăudați pe 10, 11 sau 12 iulie.

ADVERTISEMENT

Citește continuarea horoscopului prezentat de Urania pe Libertatea.